Giresun'dan Selamlar

Giresun'dan Selamlar

Merhaba hoşgeldiniz forumumuza doğukan ın verdiği face grubundan ordu ekibiyle iletişim kurabilirsiniz bende o Grupta yim sanırım naminizi duydum eski çalıştığım bara gelen arkadaşlar söylemişti girasunda sadece Blade ürünleri kullanan arkadaşım var diye söylemişti :)

Giresun'dan Selamlar

tacettin sahin' Alıntı:
Mehmet hocam tekrardan merhaba iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. forum tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun ellerinize sağlık, bizi büyük bir dertten sıkıntıdan kurtardınız. iyi ki varsınız.
180 CFX hususunda en yakın zamanda bir tanıtım videosu hazırlayacağım. malumunuz hava karlı yerler yaş, eller titriyor. bu arada titreyen bir el videosu paylaşacağım zatiı muhterem kadir bey in.
Arkadaslar ile hep beraber guzel bir ortam kurmaya calistik, umarim siz de begenirsiniz.

Musait bir zamanda mutlaka 180 CFX konusunu bekliyoruz. Simdiden tesekkur ederiz %p

Giresun'dan Selamlar

Tacettin Bey hoşgeldiniz,

Mehmet abininde söylediği gibi Kadir arkadaşımız sağolsun bizi ziyarete geldiğinde sizinle Giresun'daki keyifli buluşmalarınızdan bahsetti. :thumbup:

Sanıyorum bende bir Blade sempatizanı sayılırım ve bu forumdaki çoğu arkadaşımı gibi özellikle 180cfx'i çok merak ediyorum. Konunuz merakla bekleyeceğim. :RCKolik:

Keyifli forumlar. :saygilar:

Giresun'dan Selamlar

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Tacettin Bey , aramıza hoşgeldiniz diyeceğim ama , siz zaten çoğumuzu tanıyorsunuz , keyifli forumlar dilerim , Dandelion'un tüm paylaşımlarını zevkle ve merakla bekliyoruz... :)p
değerli üstadım marhaba, hoşbulduk, inşallah havalar düzelsin malzeme paylaşım çok olacaktır.

safak bozdag' Alıntı:
Merhaba hoşgeldiniz forumumuza doğukan ın verdiği face grubundan ordu ekibiyle iletişim kurabilirsiniz bende o Grupta yim sanırım naminizi duydum eski çalıştığım bara gelen arkadaşlar söylemişti girasunda sadece Blade ürünleri kullanan arkadaşım var diye söylemişti :)
safak merhaba. evet blade son olarakta + goblin girdi hayatıma