Giresun'dan Selamlar

Tacettin ŞAHİN

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Hepsi
bu formun açılmasında emeği geçen arkadaşları tebrik ederim. ellerine sağlık. hayırlı uğurlu olsun.
burada bulunan bir çok arkadaş ile irtibat ve tanışıklığımız paylaşım mevcut.
42 yaşındayım giresunda yaşıyorum yaklaşık 17-18 yıldır farklı farklı modellerin içerisindeyim.

e*flite blade markasının hemen hemen tüm ürünleri denedim kullandım.
girseunda 15 arkadaş olarak modelciliği sürdürüyoruz.
kumandam dx9, goblin 500, blade 450 3d, 450 x, 130x, son version 180 cfx, habu, micro ikon hali hazırdaki modellerim.
herkese iyi forumlar...

tanışma

Tacettin abi hoşgeldin ;)

Herkes gelmiştir artık bu tarafa diyorduk :laugh: Neyse eksikler çok azaldı... Keyifli forumlar :saygilar:

tanışma

değerli kardeşim hoşbulduk teşekkür ederim.
kar kış derken yol katedemedik, anca gelebildik :saygilar:

tanışma

Tacettin abi hoşgeldin... :saygilar:

Giresun'dan Selamlar

Tacettin Bey aramiza hosgeldiniz, sefalar getirdiniz :) Gecenlerde Kadir arkadasimizin ziyareti sirasinda kulaklarinizi bolca cinlattik :D

Bu arada tahmin ettigim uzere Blade hayrani olarak hemen yeni cikan 180 CFX modelini filonuza dahil etmissiniz. Model ile ilgili bir inceleme konusu gayet guzel olurdu :)

Giresun'dan Selamlar

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Tacettin Bey aramiza hosgeldiniz, sefalar getirdiniz :) Gecenlerde Kadir arkadasimizin ziyareti sirasinda kulaklarinizi bolca cinlattik :D

Bu arada tahmin ettigim uzere Blade hayrani olarak hemen yeni cikan 180 CFX modelini filonuza dahil etmissiniz. Model ile ilgili bir inceleme konusu gayet guzel olurdu :)

Mehmet hocam tekrardan merhaba iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. forum tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun ellerinize sağlık, bizi büyük bir dertten sıkıntıdan kurtardınız. iyi ki varsınız.
180 CFX hususunda en yakın zamanda bir tanıtım videosu hazırlayacağım. malumunuz hava karlı yerler yaş, eller titriyor. bu arada titreyen bir el videosu paylaşacağım zatiı muhterem kadir bey in.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Giresun'dan Selamlar

Tacettin abi hoşgeldin foruma ,
Komşuymuşuz meğer , sizinle ilk defa karşılaşıyorum. :)
Biz de Ordu da modelcilik ile uğraşıyoruz , bir gün tanışmak isteriz sizlerle :saygilar:
Facebook grubumuza bekleriz :

Giresun'dan Selamlar

Doğukan Ocak' Alıntı:
Tacettin abi hoşgeldin foruma ,
Komşuymuşuz meğer , sizinle ilk defa karşılaşıyorum. :)
Biz de Ordu da modelcilik ile uğraşıyoruz , bir gün tanışmak isteriz sizlerle :saygilar:
Facebook grubumuza bekleriz :
merhaba doğukan, ben defalarca sordurdum seni. doğukan tanıyanınız varmı diye, ancak ulaşamadık sana. hatta malum forumdaki tlf. ile ulaşmaya çalıştık tlf. kapalıydı.
ordu merkezdeki modelci arkadaşlar tanır beni zaman zaman da biraraya geliriz pirazizte, bulancakta. kardan öncede yeni yapılan hava alanında birleşip orada uçuş yakıtlı yapmıştık.

Giresun'dan Selamlar

Tacettin abi numaram sürekli açık , bir yanlışlık olabilir.
Özelden numaramı tekrar atıyorum , görüşmek buluşmak isteriz biz de memnun oluruz :saygilar:

Giresun'dan Selamlar

Doğukan Ocak' Alıntı:
Tacettin abi numaram sürekli açık , bir yanlışlık olabilir.
Özelden numaramı tekrar atıyorum , görüşmek buluşmak isteriz biz de memnun oluruz :saygilar:

mutlak görüşelim, hatta iki adet trex 450 satışın vardı, birini alacaktık arkadaşa ancak ulaşamadık sana,
goblin aldık.

Giresun'dan Selamlar

Kısmet değilmiş Tacettin abi , sattım ama onu.
Elimde 1 tane daha var 450.
Sana özelden iletişim bilgilerimi attım. Mutlaka ulaşmanı bekliyorum. Fırsat olursa bu hafta sonu sizlerle olmak isteriz %p

Giresun'dan Selamlar

Tacettin Bey , aramıza hoşgeldiniz diyeceğim ama , siz zaten çoğumuzu tanıyorsunuz , keyifli forumlar dilerim , Dandelion'un tüm paylaşımlarını zevkle ve merakla bekliyoruz... :)p