Samet Yayla Çalışkan Uye Katılım 30 Ağu 2024 Mesajlar 211 Tepkime puanı 62 Yaş 19 Konum istanbul İlgi Alanı Multikopter 19 Eki 2024 #1 Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol videoda herşey var cidden kazadan zevk aldım diyebilirim ama komık geldi de bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz cok merak ediyorum Tepkiler: Mustafa ÇOBAN ve hasan çeli k
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol videoda herşey var cidden kazadan zevk aldım diyebilirim ama komık geldi de bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz cok merak ediyorum
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,979 Tepkime puanı 43,825 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 21 Eki 2024 #2 Samet Yayla' Alıntı: videoda herşey var cidden kazadan zevk aldım diyebilirim ama komık geldi de bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz cok merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Allahtan açık alanda kimsenin olmadığı bir yerde uçuyormuşsunuz. Benim ilk aklıma gelen bu oluyor.
Samet Yayla' Alıntı: videoda herşey var cidden kazadan zevk aldım diyebilirim ama komık geldi de bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz cok merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Allahtan açık alanda kimsenin olmadığı bir yerde uçuyormuşsunuz. Benim ilk aklıma gelen bu oluyor.
Samet Yayla Çalışkan Uye Katılım 30 Ağu 2024 Mesajlar 211 Tepkime puanı 62 Yaş 19 Konum istanbul İlgi Alanı Multikopter 21 Eki 2024 #3 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Allahtan açık alanda kimsenin olmadığı bir yerde uçuyormuşsunuz. Benim ilk aklıma gelen bu oluyor. Genişletmek için tıkla ... Uçuş alanı seçerken ona dikkat ediyorum zaten hocam 2kg lık dron birinin kafasına düşse çok sıkıntı Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Allahtan açık alanda kimsenin olmadığı bir yerde uçuyormuşsunuz. Benim ilk aklıma gelen bu oluyor. Genişletmek için tıkla ... Uçuş alanı seçerken ona dikkat ediyorum zaten hocam 2kg lık dron birinin kafasına düşse çok sıkıntı