Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O zaman üstad, biz zaten gitmeyi düşünüyorduk seni de alalım, sen,ben,Türker ve Mordo abimiz ile beraber Adana'ya en kısa süre içerinde bir çıkartma yapalım
Erhan yanlız o muhteşem uçuş alanında kuzu çevirme de isteriz, baştan belirteyim
Arkadaşlar hepinize beni yakın gördüğünüz ve değer verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Sizler gibi güzel insanlar olduktan sonra bana nasıl isterseniz hitap edebilirsiniz. Bizim muhabbetimiz hiç bozulmasın, ağzımızın tadı hiç kaçmasın yeter ki.
Bu arada Mehmet Abi Adana ziyareti gerçekten güzel bir fikir ve ben Adana kebabı da kabul edebilirim.
Havaların serinlemesini beklersek. Okullar açılır. O is yatar.
Uçuşa saat 3 gibi gittiğimiz için. Sıcak olmuyor. Akşama bağlarız. Gece uçuşu yaparız. Üstüne üstlük. Bide ilker abi bize adana yaparsa oooo h deme keyfimize
Havaların serinlemesini beklersek. Okullar açılır. O is yatar.
Uçuşa saat 3 gibi gittiğimiz için. Sıcak olmuyor. Akşama bağlarız. Gece uçuşu yaparız. Üstüne üstlük. Bide ilker abi bize adana yaparsa oooo h deme keyfimize
Evet kiti, kuyruk Servo sunu siparişini verdik. Dayanamadım valla. Bide stok sıkıntısından dolayı. Şu An sadece fbl sistemi eksik. Olmazsa onuda Arkadaştan ödünç alırım. Ben alınca ona veririm. STARTER, EKZOS DA İŞALLAH HAFTA GELİR. Yetiştirirsek haftaya belki Rodajı na başlarız.
Evet kiti, kuyruk Servo sunu siparişini verdik. Dayanamadım valla. Bide stok sıkıntısından dolayı. Şu An sadece fbl sistemi eksik. Olmazsa onuda Arkadaştan ödünç alırım. Ben alınca ona veririm. STARTER, EKZOS DA İŞALLAH HAFTA GELİR. Yetiştirirsek haftaya belki Rodajı na başlarız.