FT Spitfire

FT Spitfire

Görebildiğim kadarıyla model gayet kararlı uçuyor Cihan, eline sağlık. %p

Modeller düştükten sonra tamir edip bir daha uçurduğunda genellikle eskisinden daha iyi uçuyor hissiyatı geliyor insana, bu bende de oluyordu. :laugh:
Bence bunun en büyük sebebi nasolsa artık bir kez kırıldığı için insana bir rahatlama gelmesi ve daha az heyecan yaparak uçması diye düşünüyorum.

FT Spitfire

teşekkürler,
ilk uçuşta kumandaya trim ayarı bile veremezken şimdi gayet rahat bir şekilde yapabiliyorum. dediğiniz gibi biraz daha rahat olunuyor. :)

FT Spitfire

Elinize sağlık güzel uçuş olmuş... %p %p kırımsız uçuşlar...:)

FT Spitfire

Cihan KUL' Alıntı:
kırılan uçağın ilk uçuşu, sanki kırılması gerekiyormuş gibi daha düzgün oldu :laugh:. neyse ki bu sefer kırımsız geçti.
Demek ki kırımda da bir hayır varmış Cihan Bey :laugh:

FT Spitfire

Evet, modelin uçuşu gayet güzel. %p Ama zaten taşların yerine oturması için bir kaç hafif kırım gerekiyor...Bu arada, uçuş yaptığın yer neresi, çıkaramadım?

eline saglık ve kırımsız uçuşlar, geçen bende benim extra 330u ağaca çarptım arkasından dolanim derken mesafeyi kestirememişim ağaca giriverdik, uçuşlarımı düzeltim bi spitfireda ben yapıcam projeleri hazırladım ama benim yapcagım biraz baya bi scale olucak yani gerçegine baya bi benziyecegi için cok emek vericem ondan önce extra 330 ile uçuş antremanına devam ediyorum onu kırmamak için.

FT Spitfire

Volkan Güneş' Alıntı:
eline saglık ve kırımsız uçuşlar, geçen bende benim extra 330u ağaca çarptım arkasından dolanim derken mesafeyi kestirememişim ağaca giriverdik, uçuşlarımı düzeltim bi spitfireda ben yapıcam projeleri hazırladım ama benim yapcagım biraz baya bi scale olucak yani gerçegine baya bi benziyecegi için cok emek vericem ondan önce extra 330 ile uçuş antremanına devam ediyorum onu kırmamak için.
Hayırdır Volkan, yoksa sen de bizim gibi uçakcı kervanına dahil oldun :laugh: :D

FT Spitfire

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hayırdır Volkan, yoksa sen de bizim gibi uçakcı kervanına dahil oldun :laugh: :D

evet mehmet deprondan yada köpükten kendim yapıyorum, imzada extra 330 boşa yazmıyor :D çok güzel bir spitfire projem var sonra bi cessna 185 yapmayı düşünüyorum birde değişik bi uçak daha var onuda yapim diyorum, köpük bol kırıp kırıp yapıyorum :p

FT Spitfire

herkese teşekkürler,
Ömer abi uçuşu standart fabrikasının yanında yapıyorum. yola yakın olması biraz kötü ama alan geniş. yuvacık tarafından başka yer bulabilirsem çok iyi olacak.

FT Spitfire

Volkan Güneş' Alıntı:
evet mehmet deprondan yada köpükten kendim yapıyorum, imzada extra 330 boşa yazmıyor :D çok güzel bir spitfire projem var sonra bi cessna 185 yapmayı düşünüyorum birde değişik bi uçak daha var onuda yapim diyorum, köpük bol kırıp kırıp yapıyorum :p
İmzayı yeni dikkat ettim :embarras: Projeleri 4 gözle bekliyoruz %p Bu arada heli işin nasıl gidiyor peki ?? :rolleyes:

FT Spitfire

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
İmzayı yeni dikkat ettim :embarras: Projeleri 4 gözle bekliyoruz %p Bu arada heli işin nasıl gidiyor peki ?? :rolleyes:

heli işine devam ama hover yapmaya devam :D gerisi yok hala, korkuyorum heliden arkadaş ondan çok atraksiyonlu uçuşlar yapmıyorum, ama zagi ve uçakda herşeyi deniyorum kırıyorum nasılsa köpük diyorum :p..