Ft Mustang P-51

Ft Mustang P-51

Cok tesekkurler oneriniz icin ilk ucusu yapip gerekli ayarlamalari yaptiktan sonra inis takiminin yaninda flapta eklemeyi dusunebilirim.

Sent from my Sony Xperia Z3 using Tapatalk

Ft Mustang P-51

Cahit Kaş' Alıntı:
Videonuzu mobilden izleyemedim

Ne yapmam gerekli acaba? video daha yenilerde eklendi ondan mobilde çıkmıyo olabilirmi?

Eymen Sercan' Alıntı:
Yorumunuz ve onerileriniz icin cok tesekkur ederim. Sizin modelinizi cok begendim. Gece ucusuna bayildim ayrica cok hos gorunuyor .[emoji2]
En iyi cekis 9x6 apc pervanede. Ama zorlanmalarina bakacagim. Orjinalinde de sanirim 9x6 apc kullanilmis. Planda ise 8x6 yada 9x4.7 yazıyor ama apc gibi birsey belirtilmemis.
Edit: Motor acisini ne yonde ayarlamam gerekiyor bu modelde bilgilendirebilir misiniz ?

evet gece okadar güzel görüneceğini bende tahmin etmiyodum, çevre boş olduktan sonra uçması gündüzden rahat diyebilirim : ) fakat inişler sıkıntı : )) servoyla açıp kapatabileceğim anahtarda yapmıştım ama pekte gerekli gelmedi ve servo ihtiyacımda olduğundan söktüm : )) motor açısı aşağı yukarı her uçağın istediği kadar biraz sağa biraz aşağı. birer pul koyulsa yeterli olur. iniş takımı yapsanızda ilk olarak elden atmanızda fayda var. burnunu aşağıya dikiyo, teker kontrolü olmadığı için yön veremiyosunuz... ama korkunuz olmasın uçacaktır, inişi iyi yapabilirsiniz inşallah kırımsızca : )

bu arada yeni yaptığım yine ışıklı bi model. ışık geçirgenliği yüksek olduğundan baya işe yarıyo ledler. belirteç kalemleriylede boyayınca üstünü sadece beyaz ledlerle istediğin görüntüyü alabiliyosun : ) neyseki tır şoförü olmamışım diyorum bunlara baktıkça ;D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Insallah hocam. Cg nasil ayarladiniz. Videoda ucagi ters ceviriyor kanadin ust tarafindaki ilk katlanma noktasina sag ve sola parmagiyla dengeliyor sanirim. Bu modelde harika olmus elinize saglik aydinlatma ayri hava katiyor :D

Ft Mustang P-51

evet videoda ilk katlama yeri cg noktası demiş. uçak benim olmadığından benimde bilgim yok : )

Ft Mustang P-51

hakan bakır' Alıntı:
...evet gece okadar güzel görüneceğini bende tahmin etmiyodum, çevre boş olduktan sonra uçması gündüzden rahat diyebilirim : )
Paylaşım için teşekkürler Hakan bey, gerçekten denenmesi gereken birşey bence de :bravo:

Özellikle değişik renklerde zagilerle kalabalık bir uçuş havai fişek gösterisi gibi olur sanırım. :laugh:

Ft Mustang P-51

hakan bakır' Alıntı:
..bu arada yeni yaptığım yine ışıklı bi model. ışık geçirgenliği yüksek olduğundan baya işe yarıyo ledler. belirteç kalemleriylede boyayınca üstünü sadece beyaz ledlerle istediğin görüntüyü alabiliyosun : ) neyseki tır şoförü olmamışım diyorum bunlara baktıkça ;D
Gerçekten de göz alıyor :laugh: ;D

Ft Mustang P-51

Türker Akgün' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler Hakan bey, gerçekten denenmesi gereken birşey bence de :bravo:

Özellikle değişik renklerde zagilerle kalabalık bir uçuş havai fişek gösterisi gibi olur sanırım. :laugh:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Gerçekten de göz alıyor :laugh: ;D

Ben teşekkür ederim böyle bir platformu oluşturup paylaşımlar yapabilmemizi sağladığınız için : ) uçak hazır fakat motorlardan birinin şaftının kırılması, diğerininde mountu kırıp! havada bilinmeze uçup gitmesi sebebiyle yeni siparişi beklemek zorundayım. gelsin, hemen maiden yapıp uçacağım gündüz gece : ))) diğer uçakla beraber resim ve videolarınıda bir konu açıp paylaşırım : )

Bu arada Eymen bey inişte kanatlara dikkat edin, servolar aşağıya baktığı için, kolları yere sürtüp servo dişlilerini kırıyor hemen. servoyu yerinden sökmekte sıkıntı orda. olabildiğince uzun biyerde düz iniş yapmaya çalışın, yoksa benim gibi tek servoyla uçmak zorunda kalabilirsiniz.

Ft Mustang P-51

Bu bilgilendirme çok iyi oldu. Servo kollarının yanına 6 mm parçalar kesip ilave edeyim sürtme olursa depron engeller en azından servoya darbe gelmesini.