vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. aileron yok, dihedral yaptım. trainer model kanat, flitetest in paylaştığı gibi. elevator ve rudder doğru yönlerde hareket ediyorlardı ama hareketleri biraz sıkıntılı gibiydi, yekeyi fotobloktan idare etmelik birşey yapmıştım ve teli sadece içinden geçirmiştim. bu çakılmada elevatorün fotobloktan yekesi de iş görmez hale geldi, ben de 5mm kalınlıkta mdf den yeke yapıp taktım ve açıları da biraz düzeldi gibi. aşağıda fotoğraflarını ekledim.
ağırlık merkezi, kanadın hücum kenarından yaklaşık 3cm geride, planda da işaretlenen noktadan tuttuğumda dengede duruyor.
kanat kırılmıştı ortadan ufak bir şekilde, onu tamir ettim ve yekeleri düzenledim. bir de iniş takımı yapmayı düşünüyorum, yerden uçurmayı deneyeceğim pist var. yine uçmazsa, motoru 1000kv ve pervaneyi de 1045 yapmayı düşünüyorum. şuan üzerinde ki motoru silikon ile yapıştırdığım için motor açısını düzeltmem çok zor. yeni motora geçersem motor açısına daha fazla dikkat ederek montaj yapacağım.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol