Fpv drone için bilgi.

Aybars Tutumlu

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Merhaba değerli hocalarım. Kumanda ve gözlük hariç drone için 8000 TL'lik bir bütçem var. Bazı arkadaşlar toothpick, tinywhoop topla dediler (aşırı yeni olduğumdan pek bir şey anlamadım tabii 😅). Hangi motorları kullanmalıyım, bana en uygun frame nedir, anakart ve ESC seçimim nasıl olmalı. Bunun gibi binsürü soru var aklımda. Kumanda olarak bana t-Pro V2 elrs versiyonunu önerdiler. Gözlüğü bütçemden dolayı büyük ihtimal 3 ay sonra alırım kumandayı da bir sonraki ay alırım diye düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

kaç inç istiyorsun 5 yaygın oluyor genelde

Bir göz atarsanız kafanızda az çok birsey şekillenir. İhtiyaclarınizi net olarak belirleyin, onun üzerine öneride bulunalım daha uygun olur. Bu haliyle bana giyecek bir şey önerin; ama beden cinsiyet tarz hiçbir şey belli değil gibi bir durum oluyor.

@Aybars Tutumlu

Bir göz atarsanız kafanızda az çok birsey şekillenir. İhtiyaclarınizi net olarak belirleyin, onun üzerine öneride bulunalım daha uygun olur. Bu haliyle bana giyecek bir şey önerin; ama beden cinsiyet tarz hiçbir şey belli değil gibi bir durum oluyor.

@Aybars Tutumlu
Hocam freestyle +x frame (x frame pervanelerin yerini görüp drone u hizalamam için) bir drone toplamak istiyorum. Aslında 3,5" ler de fena değil ancak az bir rüzgarda savrulur gibime geliyor 🤔.

Hocam freestyle +x frame (x frame pervanelerin yerini görüp drone u hizalamam için) bir drone toplamak istiyorum. Aslında 3,5" ler de fena değil ancak az bir rüzgarda savrulur gibime geliyor 🤔.
5 toplayın freestyle amatör işi değil DC tıp Frame bakın tedarik konusunda yardımcı olabilirim

Linç yemeyeceksem benim önerim dji neo olacak :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Son düzenleme:
olmamalı cunku oyuncak drone :)
anladım hocam sizinkiler iş makinesi sanırım,

benim önerim gene aynı olacak çünkü süper amator arkadas ucurmasını bilmediği gibi.. toplamasınıda bilmiyor
kendisine nacizane onerım custom urunler retail ürünlerden eni sonu pahalıya gelmekte...
illa custom fpv yapacam dersede once kumandayı alsın parçaları toplarken sım calısır en azından..