[Foto]: Yuvacik Heliport Kemerburgaz Buluşması - 25.05.14

resimler şahane,,, heliler-sucuk ekmek partisi v.s. , insanın orada olması gerekli.. İzmir ekibi olarak bizden bir cacık olmuyor burada :)

ismail ŞENCAN' Alıntı:
Mehmet abi Türker in 700 istirahatte galiba görsellerde genelde halay başını o çekiyordu :halay:
Ellerinize sağlık çok güzeller :RCKolik:
İsmail evde güzel duruyor diye düşündüm getirmedim sahaya. :lollol: :lol:
Laf aramızda nitro modelin teferruatı çok fazla :( Baktım ortam güzel dedim şimdi kim taşıyacak o kadar malzemeyi sahaya birazda muhabbet edip açılalım. :thumbup:

Omer Erkan' Alıntı:
Mehmet, bugün iyi ki aramışsın. Sizleri görmekten çok memnun oldum. :) Ama gelenler bir daha gelmeyecekler herhalde! Hem mangala ortak çıktık, üstüne bir de rodaj yaparken kafanızı şişirdim! :embarras: Bu arada, Cihan da uçakçı değil helici olacak herhalde. V922 ile kaç pil uçtu saymadım, ama uçağı unutmuş galiba, bir pil bile uçamadan kırdı! :'(
Ömer Abi asıl biz mutlu olduk Cihan'la seni gördüğümüze. :thumbup: Mustang'i de rödaj sırasında yakından görme şansı bulduk hem. %p
Kemerburgaz ekibi bizi uzun süre yalnız bırakmaz yine gelirler bence, bir dahaki sefere de biz ağırlarız. :halay:
Cihan'ın helici olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemesine çok seviniyorum şahsen. :laugh: Helicilere dikkat etmek lazım Ömer Abi bilerek kırmış olabilir uçağı. :lollol: :lol:

Mesut AKIN' Alıntı:
...gelmeyi çok istiyordum ama cumartesi günü için Hem Recebe hemde Metin abiye sözüm vardı , birinin FBL ünitesi ayarlanacaktı, birinede rodaj ve test uçuşu yapılacaktı :)
Üstad gözler seni aradı sahada, keşke sende olsaydın. :'( Ama Orhanlı'da modelci arkadaşlarımıza yaptığın yardımları öğrenince hayırlısı böyleymiş dedim, arkadaşlarımız için. :laugh: Bir dahakine artık sıra bizde o zaman. :thumbup:

kadir kocaman' Alıntı:
resimler şahane,,, heliler-sucuk ekmek partisi v.s. , insanın orada olması gerekli.. İzmir ekibi olarak bizden bir cacık olmuyor burada :)
Bu hafta olmadı belki ama en güzel ekiplerden biri de sizde bence Kadir Bey. :) Ufak bir organizasyonla neler olur neler...

Recep Şurgun' Alıntı:
Abi görseller mükemmel :thumbup: helilerin dizilişide çok iyi :thumbup:

yanlız sucuk olayını kıskanmadım değil valla abi :laugh: afiyet olsun
Teşekkürler Recep :thumbup:

Bulut' Alıntı:
Manzara süper, Ortam belli ki süper, Heliler çok iyi, Mangal şahane, Ekipman (masa,güneşlik,sandalyeler..) gayet yerinde... :thumbup:

Ankara ekibi olarak inşallah birgün geliriz ziyarete...
Ankara ekibini de en kısa sürede misafir etmektek isteriz Bulut :)

Omer Erkan' Alıntı:
Mehmet, bugün iyi ki aramışsın. Sizleri görmekten çok memnun oldum. :) Ama gelenler bir daha gelmeyecekler herhalde! Hem mangala ortak çıktık, üstüne bir de rodaj yaparken kafanızı şişirdim! :embarras: Bu arada, Cihan da uçakçı değil helici olacak herhalde. V922 ile kaç pil uçtu saymadım, ama uçağı unutmuş galiba, bir pil bile uçamadan kırdı! :'(
Abi iyi ki kırmayıp bizlerle beraber oldun :yuppi: . Biz de sahalar da seni görmeyi özlemiştik %p

Cihan'ın heliye karşı ciddi bir yatkınlığı olduğu ilk günden belliydi zaten. Senin gibi modelci bir babası olduğu için ne kadar şükretse azdır :)

Mesut AKIN' Alıntı:
ohoo neler kaçıröışız yine :(

Mehmet abi alana arabayı nasıl soktunuz :yuppi: :yuppi: alana araba sokabilecekmiyiz artık ? :D Rodaj yapılan bişeymi gördüm ben orda :D

gelmeyi çok istiyordum ama cumartesi günü için Hem Recebe hemde Metin abiye sözüm vardı , birinin FBL ünitesi ayarlanacaktı, birinede rodaj ve test uçuşu yapılacaktı :)
Türker'in de dediği gibi bu hafta Istanbul'da olman daha faydalı olmuş üstad ;) İnşallah daha güzellerini sen de geldiğinde yaparız ;)

Arabaya olayına bir şekilde kısmı de olsa çözüm bulduk :yuppi: Detayları yüzyüze anlatırız ;)

kadir kocaman' Alıntı:
Istersen öyle demeyekim Kadir. Sizin de gayet güzel bir ekibiniz var ama sanki organizasyon konusunda küçük bazı sıkıntılar yaşanıyor :embarras:

Eminim başka sen olmak üzere tüm arkadaşların gayreti ile bu sorun da çok kısa bir süre içerisinde çözümlenir ;)

Dunku organizasyon cok guzel oldu, Kocaeli ekibine çok teşekkürler....

Fotolar da harika, Mehmet abi ve Mordo abinin ellerine saglik...

Kemerburgaz ekibi olarak, Kocaeli'ne ziyaretlerimiz devam edecektir, bundan şüpheniz olmasın... :thumbup: :thumbup:

Görseller şahane :) Videolar nerde :)
kadir kocaman' Alıntı:
Abi şu sınav işini atlatayım her gün arayıp abi sasalıya gel dediğimde gelmezsen bu mesajını hatırlatırım D:

Yalçın Ünal' Alıntı:
Dunku organizasyon cok guzel oldu, Kocaeli ekibine çok teşekkürler....

Fotolar da harika, Mehmet abi ve Mordo abinin ellerine saglik...

Kemerburgaz ekibi olarak, Kocaeli'ne ziyaretlerimiz devam edecektir, bundan şüpheniz olmasın... :thumbup: :thumbup:
Esas biz teşekkür ederiz Yalçın :) Ziyaretleriniz bize keyif veriyor, hep bekleriz :thumbup:

waay cok iyi bulut kardesim deneyim yapalım boyle goruntulerden bak haftaya emınım daha ıyı olucak hazıarlılı goruselım :)

Güzel bir buluşma olmuş yine :thumbup: Bizim de buluşma vardı biz de eğlendik güzeldi. Tabi biz de araba ağırlıklı buluşma oluyor beni çok sarmıyor araba :D Hava aracı olarak goblin 700,djı phontom, dynamın çift motorlu cesnası vardı. Goblinin pillerini görünce kaldım öyle :lol: Kemal abi 2 pil hover denemesi yaptı. 2. Pil de goblini djı ile havadan çektik. Güzel bir buluşmaydı fotoğrafları alırsam konu açarım :)

beklerizz :) meraklaa bidahaki bulusmaya ben aracımı ve helimi goturcem kız arkdasım araba surcek ben heli deneme yapcaaaz bakalım kaadına araba verilirmi verilmezmi :)