Rasim Öztürk
RcFanatik
[Foto]: Yuvacik Heliport Buluşması - 30.08.15
Elektronik bir arıza olsa sürekli yapması lazım. Bazen yapıyor bazen yapmıyorsa başka bir sebebi olmalı... Ya dış ortam, değişen koşullardan etkileniyor. Ya bir titreşime giriyor veya mekanik bir sıkıntı sebebiyle...
Microbeast konusunda da ülkede yaygın kullanımı yok ne yazık ki abi, yardımcı olacak biri olsa iyi olurdu. Ünite kötüdür diyemiyoruz, Dunkan Bossion kullanıyor sonuçta var mı ötesi Ama bizdeki kullanımı çok yaygın değil, öyle olunca da iş ya başa düşecek ya ünite değişecek
Evrim SUTEL' Alıntı:Rasimcim Titan X50 hazir, govdede titreme sorunu vardi dun onuda cozduk, neredeyse sifir vibrasyon var su an tam gazda bile,
Microbeast e elveda Spirit e merhaba diyecegiz insallah, Microbeast ile 1 ucus daha yapacagimi sanmiyorum,
Muratin heli Golyakada ne yapiyorsa aynisini yapiyor, biranda anlik sacmaliyor ve titretiyor kendini, düştüm düşecem yapiyor,
Ben Spirit den suphelenmiyorum acikcasi, yapsa surekli yapar gibime geliyor,
Elektronik bir arıza olsa sürekli yapması lazım. Bazen yapıyor bazen yapmıyorsa başka bir sebebi olmalı... Ya dış ortam, değişen koşullardan etkileniyor. Ya bir titreşime giriyor veya mekanik bir sıkıntı sebebiyle...
Microbeast konusunda da ülkede yaygın kullanımı yok ne yazık ki abi, yardımcı olacak biri olsa iyi olurdu. Ünite kötüdür diyemiyoruz, Dunkan Bossion kullanıyor sonuçta var mı ötesi Ama bizdeki kullanımı çok yaygın değil, öyle olunca da iş ya başa düşecek ya ünite değişecek