efsunkar3356 Kıdemli Uye Katılım 18 May 2014 Mesajlar 2,076 Tepkime puanı 0 Yaş 36 17 Ağu 2015 #16 çok güzel buluşma olmuş. katılan herkezin ellerine sağlık.
Rasim Öztürk RcFanatik Katılım 9 Mar 2013 Mesajlar 7,037 Tepkime puanı 12,267 Yaş 39 Konum Eskişehir İlgi Alanı Heli 18 Ağu 2015 #17 Mehmet Kucuksari' Alıntı: NOT: Videolar büyük ihtimal yarına kalacak. Ama yetiştirmek için gayret sarf edeceğim Genişletmek için tıkla ... Upppsss Ardanın videoları izledim, diğerleri youtubeda da yok. Beklemedeyiz Mehmet abi
Mehmet Kucuksari' Alıntı: NOT: Videolar büyük ihtimal yarına kalacak. Ama yetiştirmek için gayret sarf edeceğim Genişletmek için tıkla ... Upppsss Ardanın videoları izledim, diğerleri youtubeda da yok. Beklemedeyiz Mehmet abi
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,906 Tepkime puanı 43,785 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 Ağu 2015 #18 Mordo abi ve Akan Bey, resimler için teşekkürler, ellerinize sağlık Bu arada facebook da sevdiğimiz bir kardeşimiz "RCKOLIK GÖLYAKA Buluşmasını" özetleyen güzel bir çalışma yapmış. Onu da paylaşalım. Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Rasim Öztürk' Alıntı: ...Ardanın videoları izledim, diğerleri youtubeda da yok. Beklemedeyiz Mehmet abi Genişletmek için tıkla ... Yolda geliyooor
Mordo abi ve Akan Bey, resimler için teşekkürler, ellerinize sağlık Bu arada facebook da sevdiğimiz bir kardeşimiz "RCKOLIK GÖLYAKA Buluşmasını" özetleyen güzel bir çalışma yapmış. Onu da paylaşalım. Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Rasim Öztürk' Alıntı: ...Ardanın videoları izledim, diğerleri youtubeda da yok. Beklemedeyiz Mehmet abi Genişletmek için tıkla ... Yolda geliyooor
Zafer ŞAHİN Mahna Mahna ... Katılım 29 Ağu 2013 Mesajlar 1,313 Tepkime puanı 2,194 Yaş 48 Konum İstanbul İlgi Alanı Multikopter 18 Ağu 2015 #19 [Foto]: RCKOLIK Golyaka Havacilik Festivali Buluşması Eee, bir daha ne zaman gidiyoruz ?
Evrim Sutel Tecrübeli Uye Katılım 16 Haz 2015 Mesajlar 871 Tepkime puanı 720 Yaş 46 Konum Istanbul Web sitesi www.mrsutel.com İlgi Alanı Uçak 18 Ağu 2015 #20 [Foto]: RCKOLIK Golyaka Havacilik Festivali Buluşması Zafer SAHIN' Alıntı: Eee, bir daha ne zaman gidiyoruz ? Genişletmek için tıkla ... Haha supersin ya Zafer abi
[Foto]: RCKOLIK Golyaka Havacilik Festivali Buluşması Zafer SAHIN' Alıntı: Eee, bir daha ne zaman gidiyoruz ? Genişletmek için tıkla ... Haha supersin ya Zafer abi
MURAT SAMASTI Çalışkan Uye Katılım 31 Mar 2015 Mesajlar 258 Tepkime puanı 259 Yaş 44 Konum sakarya Web sitesi www.muratrulmanhirdavat.com İlgi Alanı Heli 18 Ağu 2015 #21 [Foto]: RCKOLIK Golyaka Havacilik Festivali Buluşması Zafer SAHIN' Alıntı: Eee, bir daha ne zaman gidiyoruz ? Genişletmek için tıkla ... zafer abi çok hızlısın ya Tabi herkez gibi benimde tadı damağımda kaldı
[Foto]: RCKOLIK Golyaka Havacilik Festivali Buluşması Zafer SAHIN' Alıntı: Eee, bir daha ne zaman gidiyoruz ? Genişletmek için tıkla ... zafer abi çok hızlısın ya Tabi herkez gibi benimde tadı damağımda kaldı
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,906 Tepkime puanı 43,785 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 Ağu 2015 #22 [Foto]: RCKOLIK Golyaka Havacilik Festivali Buluşması Zafer SAHIN' Alıntı: Eee, bir daha ne zaman gidiyoruz ? Genişletmek için tıkla ... Sonbahar da Eylül sonu- Ekim Ortası yeniden kaçabiliriz Zafer Hocam
[Foto]: RCKOLIK Golyaka Havacilik Festivali Buluşması Zafer SAHIN' Alıntı: Eee, bir daha ne zaman gidiyoruz ? Genişletmek için tıkla ... Sonbahar da Eylül sonu- Ekim Ortası yeniden kaçabiliriz Zafer Hocam
Emre Kaman Moderator Katılım 21 Kas 2013 Mesajlar 6,273 Tepkime puanı 12,103 Yaş 43 Konum İzmir İlgi Alanı Heli 18 Ağu 2015 #23 [Foto]: RCKOLIK Golyaka Havacilik Festivali Buluşması Abi 5-12 ekim ben yurtdisindayim, bensiz olmaz biliyosun. Ona gore ayarlayalim [emoji16]
[Foto]: RCKOLIK Golyaka Havacilik Festivali Buluşması Abi 5-12 ekim ben yurtdisindayim, bensiz olmaz biliyosun. Ona gore ayarlayalim [emoji16]
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,906 Tepkime puanı 43,785 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 Ağu 2015 #24 [Foto]: RCKOLIK Golyaka Havacilik Festivali Buluşması Emre Kaman' Alıntı: Abi 5-12 ekim ben yurtdisindayim, bensiz olmaz biliyosun. Ona gore ayarlayalim [emoji16] Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle Emre'cim
[Foto]: RCKOLIK Golyaka Havacilik Festivali Buluşması Emre Kaman' Alıntı: Abi 5-12 ekim ben yurtdisindayim, bensiz olmaz biliyosun. Ona gore ayarlayalim [emoji16] Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle Emre'cim
Rasim Öztürk RcFanatik Katılım 9 Mar 2013 Mesajlar 7,037 Tepkime puanı 12,267 Yaş 39 Konum Eskişehir İlgi Alanı Heli 18 Ağu 2015 #25 [Foto]: RCKOLIK Golyaka Havacilik Festivali Buluşması Bi dahaki gidişte bi gün önceden kendimiz çalışalım biraz eller ısınsın. Cumartesi yalan oldu resmen, pazar anca kendime geldim Bu arada ben de varım
[Foto]: RCKOLIK Golyaka Havacilik Festivali Buluşması Bi dahaki gidişte bi gün önceden kendimiz çalışalım biraz eller ısınsın. Cumartesi yalan oldu resmen, pazar anca kendime geldim Bu arada ben de varım
Evrim Sutel Tecrübeli Uye Katılım 16 Haz 2015 Mesajlar 871 Tepkime puanı 720 Yaş 46 Konum Istanbul Web sitesi www.mrsutel.com İlgi Alanı Uçak 18 Ağu 2015 #26 [Foto]: RCKOLIK Golyaka Havacilik Festivali Buluşması Rasim Öztürk' Alıntı: Bi dahaki gidişte bi gün önceden kendimiz çalışalım biraz eller ısınsın. Cumartesi yalan oldu resmen, pazar anca kendime geldim Bu arada ben de varım Genişletmek için tıkla ... Hadi hadi gayet guzel uctun Mikado ile
[Foto]: RCKOLIK Golyaka Havacilik Festivali Buluşması Rasim Öztürk' Alıntı: Bi dahaki gidişte bi gün önceden kendimiz çalışalım biraz eller ısınsın. Cumartesi yalan oldu resmen, pazar anca kendime geldim Bu arada ben de varım Genişletmek için tıkla ... Hadi hadi gayet guzel uctun Mikado ile