[Foto]: İlk Göz Ağrım.. İlk Sevgilim...

Tebrikler Tahir, seyirci desteği de süper olmuş çok dikkatli izliyor seni. :lollol:

Türker Akgün' Alıntı:
Tebrikler Tahir, seyirci desteği de süper olmuş çok dikkatli izliyor seni. :lollol:
Sağol abi :)
bir ara kuş sanıp saldirdi kameraya alamadım :D

Tahir KARAPÜR' Alıntı:
V911 im sonunda elime geçti :) valla tavsiye ettiğiniz kadar varmış... Fakat böyle agresif bir helikopter için ufak bir oda yetmeyecektir. Bende yurt odası kücük ,orada uçuramam diye canımı sıkıyordum ki aklıma Yurt bahçesindeki kullanılmayan kapalı halısaha geldi. Hemen gidip biraz uçtum ve cok memnun kaldım.. Birkaç fotoğraf paylaşayım :)

Bu arada kim demiş V911 ile invert uçulmadığını :halay: 3 . resimde görebilirsiniz :halay:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

tahircim, üniversite yıllarımı hatırlattın bana bende elazığda okudum, teknik eğitim fakultesinde, o yurtta 2 yıl kaldım ve o halı sahanın yanında çok bulundum. atrıca jeyifli uçuşlar. v911 olağan üstü, b,r heli tabi ben şimdi v 922 ile uçtuğum için pabucu damda gibi :laugh:

Teşekkür ederim abi :saygilar:

Bu arada benimde v911 ana motorun üstündeki ufak dişli aşındıgı için ucamıyorum.Bu aralar bide proje cıktı başımıza bakalım ne olacak :laugh: