[Foto]: Depron Edge 540 (Yapımı Kanat 81 cm)

Tartma imkanı varsa modelin bitmiş hali ile ağırlığını merak ediyorum. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

Can Sismaneli' Alıntı:
Tamer abi eline sağlık, çok güzel gözüküyor. :bravo: Cowling falan harika olmuş. [emoji106] Kırımsız maidenlar abi. :saygilar:

Saolasin Can :)

servet karadan' Alıntı:
Toplam maliyet için bilgi verirmisiniz. Koleksiyona bide uçak ekleyelim. :)

Servet ebayden en ucuz motor esc ve servolar toplam 20$ tutar. Hk dan link prop horn vs alirsan 10-15$ da onlar tutar. Kapronun paketi 70tl civari icinde 20 ye yakin buyuk plaka var.

Ali Bülent MESGUTLU' Alıntı:
Tartma imkanı varsa modelin bitmiş hali ile ağırlığını merak ediyorum. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

Tesekkur ederim Ali abi. Tartmistim 406gr cikmisti. Ama ondan sonra degisiklik yaptimmi hatiramiyorum. Son halini bugun kirmazsam pazartesi tartip bildiririm :laugh:

Tamer on numara olmuş :) Butik pasta kıvamında olmuş, yumuşak hatlar pastel renkler :laugh:

Kırımsız uçuşlar, zaten tatlı bişey kırılırsa yazık olur...

Rasim Öztürk' Alıntı:
Tamer on numara olmuş :) Butik pasta kıvamında olmuş, yumuşak hatlar pastel renkler :laugh:
Kırımsız uçuşlar, zaten tatlı bişey kırılırsa yazık olur...

Saolasin Rasim. Fosforlu renkleri severim havada cok rahat ve guzel gorunuyor. Depron ucak kirmaya alistim ben ama henuz edge mefta etmedim :D

Teşekkürler. Bol ve kırımsız uçuşlar dileği ile.

Tamer'im ellerine sağlık kardeşim. Tamamını zevkle okudum.
Açıklayıcı ve görsel destekli anlatımın için de ayrıca teşekkürler.
Böyle konuları gördükçe insanın iştahı kabarıyor ben de denesem mi demekten alıkoyamıyor kendisini.
Uçuşunu merakla bekleyenlerdenim[emoji106]

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Tamer'im ellerine sağlık kardeşim. Tamamını zevkle okudum.
Açıklayıcı ve görsel destekli anlatımın için de ayrıca teşekkürler.
Böyle konuları gördükçe insanın iştahı kabarıyor ben de denesem mi demekten alıkoyamıyor kendisini.
Uçuşunu merakla bekleyenlerdenim[emoji106]

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ibrahim saolasin kardesim. Ucurmasi heli kadar heyacan verici, adrenalin dolu olmasada yapim asamasi cok keyifli. Birde elektronik haric kalan kisim kendi imalatin oldugu icin daha bir degerli oluyor her nekadar dusuk maliyetli olsada :) Alt tarafi depron ama ucurmaya baslayinca sanki dunyada tek oluyor :laugh:

Kırımsız uçuşlar Tamer abi. Maşallah baya kapron uçak yaptınız. :)
Abi 20 kapron 70 tl pahalıymış orda. Ben tabakasını 1.5 tl ye aldım
Benim lil ripperi uçsaydı bende 3d ye adım atmış olacaktım. Motor mili yamuk olduğu için düzgün uçmadı

Kadir Kurt' Alıntı:
Kırımsız uçuşlar Tamer abi. Maşallah baya kapron uçak yaptınız. :)
Abi 20 kapron 70 tl pahalıymış orda. Ben tabakasını 1.5 tl ye aldım
Benim lil ripperi uçsaydı bende 3d ye adım atmış olacaktım. Motor mili yamuk olduğu için düzgün uçmadı

Saolasin Kadir. :)

Kapronlar metrekare hesabi satiliyor ama 1 paket kapronda kactane var tam bilmiyorum. Gozumun onune getirdim , topladim cikardim 20 civari birsey buldum :laugh:
Birkere aliyorsun hic bitmiyor zaten. 1 palakadan 1 ucak cikiyor artiyor bile :)

Tamer eline sağlık. :bravo:

İşçiliğim iyi değil demişsin ama ben şahsen çok beğendim. Ayrıca detaylı anlatımın ve paylaştığın bilgiler içinde teşekkürler çok ekmeği yenecek bir konu olmuş. :thumbup: :RCKolik:

Maiden videosunu da merakla bekliyoruz. :)

Türker Akgün' Alıntı:
Tamer eline sağlık. :bravo:

İşçiliğim iyi değil demişsin ama ben şahsen çok beğendim. Ayrıca detaylı anlatımın ve paylaştığın bilgiler içinde teşekkürler çok ekmeği yenecek bir konu olmuş. :thumbup: :RCKolik:

Maiden videosunu da merakla bekliyoruz. :)

Saoalsın Türker işallah güzel uçarda herkese tavsiye ederim :)

Dün maiden yapacaktık ama alanda yağmura takıldık yapamadık malesef :s

Hafta içi kablolara çeki düzen veririm biraz derli toplu olsun :)

Ali Bülent MESGUTLU' Alıntı:

Abi pilsiz ağırlığı 385 gr.

Burda da abisi ile fotoğrafı :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ellerine sağlık Tamer, harika olmuş. Tam diycektim az daha büyük yapsaydın diye, abisini gördüm rahatladım. Ama bu kadar uçak bozmasın, bak senin X5'e kardeş gönderdim İzmir'e, yalnız kalmasın diye ;D

Emre Kaman' Alıntı:
Ellerine sağlık Tamer, harika olmuş. Tam diycektim az daha büyük yapsaydın diye, abisini gördüm rahatladım. Ama bu kadar uçak bozmasın, bak senin X5'e kardeş gönderdim İzmir'e, yalnız kalmasın diye ;D

Saolasın Emre. Sana da tavsiye ederim. Edge takımını kurarız :)

Kelebek misali ömürleri kısa olduğundan pek bozmuyor uçaklar ;D

X5 i gönderdiğin iyi olmadı. Uçuş alanına hendek kazmak zorunda kalacağız Deniz uçarken korunmak için :D :D

Biri depronmu dedi ? :yuppi:

Bitince böyle olması bekleniyor :)