[Foto]: Ankara Buluşması - 25.05.2014

Şafak görmesin bunu deli olur :D Invert'e geçerken... hareketler falan... :D

Valla oğulcan'ım sende gayet iyi çekmişsin :thumbup: daha ne olsun reklam filmi çekmiyoruz ya :yuppi:

Ellerine sağlık gayet iyi bence %p

ogulcan acar' Alıntı:
biraz geç oldu ama anca yüklendi video :)
Valla daha ne olsun Ogulcan, bence gayet başarılı :thumbup: Şafak'ın tüm uçuşunu havadan izlemiş olduk :yuppi: Eline sağlık %p

Şafak bu arada invert çıkışına dikkat ettim 2 defa. Çıkışlarda elevator çektiğin için model aşağıya dolu dalıyor ve riskli oluyor. Halbu ki çıkarken elevator bassan hem irtifa kaybetmez hem de görsel anlamda daha şık olur. İstersen simulatorda biraz bunu dene ;)

Özetle tüm Ankara ekibine tekrar teşekkürler arkadaşlar :RCKolik:

Evet bunu denicem :) 7. Ucus 2 ser pilden de 14 kere havalandim gelistirmem lazim haliyle simdi kumandami taktim ama 3gxe direk tek satalite taktim cekme problemi olmaz isallah 3gx ayarlarini da yaptim sitedeki videolardan kendi ayarimla ilk ucusumu yapicam yarin hihi bana sans dileyin .

safak bozdag' Alıntı:
Evet bunu denicem :) 7. Ucus 2 ser pilden de 14 kere havalandim gelistirmem lazim haliyle simdi kumandami taktim ama 3gxe direk tek satalite taktim cekme problemi olmaz isallah 3gx ayarlarini da yaptim sitedeki videolardan kendi ayarimla ilk ucusumu yapicam yarin hihi bana sans dileyin .
Alıcısız kullanımlarda gerek manual gerekse yurtdışı siteler mutlaka ÇIFT satalletie öneriyor ki mantıklı olan da bu. Bence işini şansa bırakma Şafak ;)

arkadaşlar hava yağmurluydu buluşma yatar sandım...kıskandım bak şimdi

barış altun' Alıntı:
arkadaşlar hava yağmurluydu buluşma yatar sandım...kıskandım bak şimdi

Abi kacirdin valla biz baya kaynattik dun havada baya iyiydi :laugh: neyse artik bi dahaki sefere :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bence hava çekimi oldukça başarılı :) görseller için teşekkürler.

çantayı hazırladım eksik varmı diye bakıyordum etimesgutta bi yağmur başladı dedim şansıma ....... oğlumuda getircektim heveslenmişti baya ...akşama doğru hava düzeldi saat 6 dan sonra söz verdiğim için indik artık parka micro heli uçurduk...

bi ankara buluşması da benden. micro heli ve micro modelciler
küçük olan yeğenim Arın büyük oğlum kerem

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

barış altun' Alıntı:
küçük olan yeğenim Arın büyük
You must be registered for see images attach
oğlum kerem

Abi sizin bulusmada gayet basarili gecmis :)

barış altun' Alıntı:
küçük olan yeğenim Arın büyük oğlum kerem
Bence de sizinki en keyiflisi olmuş Barış Bey :thumbup:

birdahaki bulusmada pknik mayetinde olucak diye dusunuyoruz işallah pazar gnu iyi olcak ama bu pazar mukemmel gecti kız arkadasımın bana surat yapmasnı saymazsak :) aracımıda getircem oda araba srcek pazara : ) :lol: :lol:

ogulcan acar' Alıntı:
biraz geç oldu ama anca yüklendi video :)
Öyle bir anlattınki Oğulcan bende hiç kadraja falan girmedi zannettim helikopter. :laugh:

Daha ne olsun süper olmuş bence :thumbup:

Phantom'da kazık gibi duruyor valla havada, çok başarılı. :bravo:

Türker Akgün' Alıntı:
Öyle bir anlattınki Oğulcan bende hiç kadraja falan girmedi zannettim helikopter. :laugh:

Daha ne olsun süper olmuş bence :thumbup:

Phantom'da kazık gibi duruyor valla havada, çok başarılı. :bravo:

Abi phantoma dicek bisey yok birak kumandayi o beklesin oldugu yerde :) ama kadraja girdigi kadar kadrajdan kactigi zamanda cok :)

Şuan modelim yok beklemedeyim ama inşallah vakit buldukça katılırım buluşmalara :agreed: