[Foto]: 15 Eylul Solaklar Buluşması

Türker Bey meraklandım şimdi, heli olaylarına biraz uzağım ama heyecan ve merakla bekleyeceğim şu konuyu :-\.

Mangal ve çaylar için Teşekkür ederim.
videolar yarın yüklenecek

Yavuz Beyin smoke showunu hanimin telefonuyla cekmeye calissamda yavuz beyin hizina yetisemedim. Bende showu izlemeye karar verdim :laugh:

Güzel bir buluşma olmuş.aydın beye de geçmiş olsun.

Haşim YILMAZ' Alıntı:
Yavuz Beyin smoke showunu hanimin telefonuyla cekmeye calissamda yavuz beyin hizina yetisemedim. Bende showu izlemeye karar verdim :laugh:
2. Showu çektim hem de gerçekten güzel çekmişim %p Yarına FULL ve OZEL KISA Versiyon olarak yayınlamaya çalışacağım ;)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
2. Showu çektim hem de gerçekten güzel çekmişim %p Yarına FULL ve OZEL KISA Versiyon olarak yayınlamaya çalışacağım ;)

Teşekkürler Mehmetcim Sen dayanamaz bu gece yüklersin ;)

Yavuz DEMİRTAŞ' Alıntı:
Teşekkürler Mehmetcim Sen dayanamaz bu gece yüklersin ;)
Valla evde net çok yavaş :embarras: Video işleme işleri de hala bitmedi :-\ Yine çok video çekmişim :laugh:

Bu arada Yavuz, toplam 7 dak bir uçuş çekmişim. Bu FULL versiyon harici, kısa ve sadece SMOKE olan OZEL bir VERSIYON da hazırlamayı düşünüyorum ;)

Bugün harika bir buluşma oldu. ;) Yavuz'un duman gösterisi renk kattı. :saygilar: Yavuz ve Aydın'ın mangal orginizasyonu ayrı bir güzeldi tabii semaverde çayıda unutmamak lazım... %p Kendilerine teşekkür ederim.Modelcilik bahane dostluk harkulade........... :coolxf:

Bu arada Yavuz, toplam 7 dak bir uçuş çekmişim. Bu FULL versiyon harici, kısa ve sadece SMOKE olan OZEL bir VERSIYON da hazırlamayı düşünüyorum ;)
Sen işini bilirsin, yaptığın işin harkulade olacağından da eminim, emeğine sağlık :thumbup:

Yogun istek üzerine Yavuz Beyin SMOKE Hava gösterisi sizlerle :thumbup:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Vallahi nekadar teşekkür etsem az, mükemmel bir çekim olmuş, emeğine sağlık. :thumbup: :saygilar:

Bunlarda benden.... ;)
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Burak'ın yüz ifadesi çok anlamlı.... :)

Yogun istek üzerine Yavuz Beyin SMOKE Hava gösterisi sizlerle :thumbup:
Vallahi bravo. :bravo:
Bir ara kendimi yabancı ülkelerde uçan modelcilerin videolarını izlermişim gibi hissettim. :coolxf: Böyle bir videonun Solaklar'da çekilmiş olması göğsümü kabarttı doğrusu. :thumbup:
Yavuz Bey'in emeğine sağlık, teşekkürler. :saygilar:

Mehmet abiye de kamera performansı için ayrıca teşekkürler. :bravo:

Ne bu sürat kardeşim? Ben bilgisayarın başına oturana kadar konu ikinci sayfaya geçmiş...Neyse, güzel ve keyifli bir gün oldu. Gerçi Yavuz'un motor yağ yakıyordu galiba, ne o duman öyle kardeşim? Sanayiye git bir göster. :lollol: Şaka bir yana gözlerimiz de, damağımız da bayram etti, teşekkürler. :bravo: Yalnız duman uçaktan çıkıyormuş gibi görünse de aslında yanan yer Yavuz'un cebi! :lol: Böyle giderse o duman yakıtı haftaya biter! :( Video da çok güzel olmuş gerçekten, dayanamayacağını biliyordum, eline sağlık Mehmet. :bravo:

Aydın Azman' Alıntı:
Türker Bey meraklandım şimdi, heli olaylarına biraz uzağım ama heyecan ve merakla bekleyeceğim şu konuyu :-\.

Türker, söyliyeyimmi?