Flysky fs-i6x

İlgi Alanı
Uçak
Selamlar;
5.2 v vermeme rağmen kumandam açılmıyor. Yedik mi başını :( ekran kıp kıp yaptı şimdi de açılmıyor. Yorumlarmısınız teşekkürler

Hocam benim sıkıntı kumandanın hiç açılmaması

Sizin önerdiğiniz olayı anlayamadım, rica etsem açarmısınız biraz
Benim önerdiğim olay biraz araştırman. Kumandanı kullanmadım, detayını bilemem. Ama söylediğim aramayla bolca kaynak çıktığını gördüm. O nedenle bu öneriyi yaptım. Haa burada benzer bir sorun yaşayan varsa zaten yol gösterir, o ayrı. Sen söylediğim aramayı yapıp, çıkan Yoıtube videolarını izledin mi?

• Beğen
Tepkiler: Adem CANITEZ
Benim önerdiğim olay biraz araştırman. Kumandanı kullanmadım, detayını bilemem. Ama söylediğim aramayla bolca kaynak çıktığını gördüm. O nedenle bu öneriyi yaptım. Haa burada benzer bir sorun yaşayan varsa zaten yol gösterir, o ayrı. Sen söylediğim aramayı yapıp, çıkan Yoıtube videolarını izledin mi?
İzledim tabiki rica ederim, ama orda yazılım güncelleme gibi, program sorunları çözümü gibi ama denemedim
Bu akşam deneyeceğim teşekkürler

Son düzenleme:
Sümer bey’in yorumu hakkında araştırma yaptım anacak benim bunu yapma gibi bir ne bilgim ne de cesaretim 🤦🏻‍♂️
Bana yardımcı olabilecek var mı acaba. Ya da tamir edebilecek
Bu arada şunu da belirteyim, sonradan fark ettim ki!
İmax b6 digital power ile beslemiştim, yeni gördüm ki ilk etapta voltaj düşerek ayarlı değere geliyormuş ve ben kumandaya yüksek voltaj vermiş olabilirim @Sumer Yamaner sizi de yanlış bilgilendirdim sanırım

yakmışsınız kumandayı.. entegrelere gitmeden önce ufak sigorta tarzı elektronik elemanlar(uzman değilim eski deneyimlerime göre soyluyorum) vardır onlardan biri yanmış olabilir. 3 5 liralık bir parça ile kurtulabilir ancak iyi bir elektronikçinin arıza tespiti yapması gerekmekte... ucretsiz tespit yapacak birini bulur fiyat alırsan gerisi senin ekonomine kalmıs ya yenisini alır ya tamir ettirirsiniz.. geçmiş olsun

yakmışsınız kumandayı.. entegrelere gitmeden önce ufak sigorta tarzı elektronik elemanlar(uzman değilim eski deneyimlerime göre soyluyorum) vardır onlardan biri yanmış olabilir. 3 5 liralık bir parça ile kurtulabilir ancak iyi bir elektronikçinin arıza tespiti yapması gerekmekte... ucretsiz tespit yapacak birini bulur fiyat alırsan gerisi senin ekonomine kalmıs ya yenisini alır ya tamir ettirirsiniz.. geçmiş olsun
teşekkür ederim