FBL 100 - V922 Brushless Çevirme Çalışması
zaferr' Alıntı:
Evet arkadaşlar hızımı alamadım çift kuyruk çalışmamı sizlerle paylaşayım dedim
Yahu bu kuyruk kaçması öldürecek beni
Şimdi yaptığım sistem fena değil gibi video ve resim atıyor yorum değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Çift kuyruk deyince 2 helide farklı 2 çalışma yaptınız diye anladım. Sonra resimlere baktım ve gözlerime inanamadım
O da ne gerçekten kuyrukta 2 tane motor
Valla nerden aklınıza geldi bilmiyorum ama oldukça enteresan ve ilginc bir çözüm olmuş
Özellikle yurtdışında farklı açı ve genişliklerde kuyruk pali denemeleri görmüştüm ama 2 motor uygulamasını ilk defa görüyorum
Video sonucuna göre de gayet başarılı. Ama bana göre önceki de başarılı idi. Dikkat ediyorumda çok ani gaz değişimlerinde bulunuyorsunuz. Microlarda bunu çok sevmiyor. O yüzden bu anlık gaz değişimlerinde bence az bir kuyruk kaçması çok normal.
Daha önce de dediğim gibi bu Blade mcPx BL bile var. Yerinizde olsam bu konuya çok takılmaz ve bolca uçmaya çalışırdım
Ama bu iş diğer zevkli bir yanı da kurcalamak ve modifkasyon yapmak. Bu nedenle bu zevkten de mahrum olmanızı istemem
Tercih sizin. Özetle önceki hali de bu hali de bana göre gayet başarılı
zaferr' Alıntı:
Ek olarak iniş takımı soketi kırılanlar için vidalı özüm resmi atıyorum.
İniş takımı soketi tmamen kırıldığında küçük birvidayı alt kısmından delip yukarı doğru çıkarıyorsunuz ve yuvanın çapında plastik bir malzemeyi vidaya giydiriyoruz sonra orjinalınden hiçbir farkı olmuyor
Güzel bir paylaşım olmuş. Bu tavsiyenizi aşağıdaki konunun ilk mesajına ilave ediyorum
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Benzer sorun BL'de biz yaşıyoruz. Fakat tamir için farklı bir çözüm bulduk. Bakalım beğenecek misiniz
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol