Fat Shark Attitude SD - FPV Gözlük- Kutu Açma Videosu (Unboxing)
Merhaba Evren Bey,
Sorduğunuz sorulara aşağıda cevap verdim:
1- Futaba bağlantı kablosu doğru telaffuz ediyorsam head tracking kablosu dediniz.bu kablo ne işe yarar?benim kumandam turnigy 9x de sorun olurmu?
- Uçaktaki/helikoptrerdeki kameranızı pan/tilt servolarının olduğu bir mekanizmaya yerleştirir ve alıcıya bu servoları bağlayıp gerekli ayarlamalrı yaparsanız aşağıdaki linkteki gibi headtracking özellikli fatshark goggle ile kafanızı nereye çeviriseniz uçaktaki kamera da o yöne bakacaktır.. Aşağı/Yukarı ve sağa/sola..
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
2- Yerde gözlük dışında bir ekran daha kullanmak istiyorum.bu 2.ekrana görüntü göndermek için yine 2.bir alıcı vericiye ihtiyaç varmı.yoksa model üzerindeki tek verici aşağıda 2 alıcı olurmu ?
- Hayır gerek yok, fatshark kendinden AV çıkışı ile dışardan bir ekrana da ayrıca görüntüyü izleme imkanı veriyor.
3- Circular polarize extra antenler alıcı ve verici anten şeklindemi?yani birini modeldeki vericiye diğerini yerde gözlüğemi takacağız?
- Aynen öyle, sadece birine olursa işe yaramaz. Ayrıca bu antenlerin vericideki ve alıcıdaki tipleri de (3 halkalı ve 3 halkalı olarak..) farklı.. Genelde set olarak ikili satılır.
4- Birde bu gözlüğü kullanan birinde görmüştüm.tek gözü açıktı ve kumandasını vs göruyordu, tek gözünde görüntü vardı.bu nasıl oluyor?
- Dediğinizi anlayamadım ama genelde bazı kullanıcılar gözlük kullanırken kumandadaki bazı düğme ve ayarları da kullanabilmek için ya gözlüğü yarım takıyor ya da gözlüğün altındaki sünger/lastik korumayı kaldırabiliyorlar..
5- Son olarak gözlük kullanıyorum?gözlük üzerine takılırsa sorun oluyormu?yada içindeki lenslerin numaralarını versek sipariş ona göremi geliyor?
bir gözlükçüye yaptırıp kendimiz değiştirebilirmiyiz?
- Bu ürünün aşağıdaki linkteki gibi optik lens setleri var, ekstra birşeye gerek yok. Fiyatları da gayet ucuz..
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Selamlar