Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya 3-4 yılı vardır heralde bu videonun,zamanında da aynı hissetmiştim. Başlarda suratımda salak bi gülümsemeyle izleyebiliyorum ama biyerden sonra, var ya "yakışıklı erkan, karizmatik serkan..." falan, orda kızarmaya başlıyorum, hele sondaki deep impact kısımları gelince girecek delik arıyorum. İlk izlediğimde donup kalmıştım oralarda onu hatırlıyorum
Gerçekten inanılmaz birşey. Adam bütün dünyanın karşısına geçip bu ingilizceyle çatır çatır konuşmayı bırak birde basın toplantısı yapıyor. Ben iki tane şeker gibi ingilizin karşısında Fatih Terim'e göre 9. Dam sayılabilecek bir ingilizceyle ezilip büküldüğüm günleri hatırladıkça kendimden utanıyorum resmen.
youtube'un kötü bi özelliği var. daha önce ne izlendiyse benzerlerini sunuyor. face hadi bi yere kadar da, şu videoyu izlerken ben de çok utandım 3,340,000 kez izlenmiş
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
youtube'un kötü bi özelliği var. daha önce ne izlendiyse benzerlerini sunuyor. face hadi bi yere kadar da, şu videoyu izlerken ben de çok utandım 3,340,000 kez izlenmiş
Evet, insan, toplumumuzda bunları müzik diye dinleyenler olmasından gerçekten utanıyor! Türkiye nüfusunun % 4,7'si!... Tam anlamıyla "İdiokrasi"'ye doğru bir gidiş...