tolga keskin
Yeni Uye
Benim yapmak istediğim dronun havada uzun süre kalması gerekiyor . Çekim amaçlı kullanıcam . Benim oluşturduğum kompanent listesi şu şekilde ,olmasını planlıyorum eksik yanlış bir şey var ise lütfen yardımcı olun.
f450 frame
Racerstar 2212 980kv (
Racerstar RS30A Lite Blheli_s (bu modelin birde lite olmayan versyonu mevcut, arasındaki farkı araştırdım fakat bulamadım ,biliyorsanız onu da söyler misiniz ?)(
Pili Yaklaşık olarak 3s 5000mAH düşünüyorum.
1045 pervane
Uçuş kontrol kartı olarak apm 2.8 düşünmüştüm fakat çok eski bir sürümü olduğu için ,f4 kartını düşündüm ilk quadım olduğundan . kumanda alıcısı (flysky fsi6x) felanda alıcam onun için 250 tl civarı bütçem var. Önerebileceğiniz uçuş kartları nelerdir ?
Bunların dışında eksik olan varsa lütfen söyleyin.
f450 frame
Racerstar 2212 980kv (
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
)Racerstar RS30A Lite Blheli_s (bu modelin birde lite olmayan versyonu mevcut, arasındaki farkı araştırdım fakat bulamadım ,biliyorsanız onu da söyler misiniz ?)(
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
)Pili Yaklaşık olarak 3s 5000mAH düşünüyorum.
1045 pervane
Uçuş kontrol kartı olarak apm 2.8 düşünmüştüm fakat çok eski bir sürümü olduğu için ,f4 kartını düşündüm ilk quadım olduğundan . kumanda alıcısı (flysky fsi6x) felanda alıcam onun için 250 tl civarı bütçem var. Önerebileceğiniz uçuş kartları nelerdir ?
Bunların dışında eksik olan varsa lütfen söyleyin.