ESM Sea Fury

ESM Sea Fury

Sümer Yamaner' Alıntı:
Türker Abisi, bugün tam gün mesai yapınca çok yoruldu arkadaş. :)
Nasıl tatlı birşey bu böyle Abi. :D Bizimde mühendise ihtiyacımız var, gelirken getirir misin birgün çok sorularım var ona. ;D

ESM Sea Fury

Sümer Yamaner' Alıntı:
... Türker Bey, getiririm getirmesine de biraz asabidir. Hata bulursa affetmez. :) :D
Asabi mühendisler favorimdir Sümer Abi, anlaşırız biz onunla. :laugh:

ESM Sea Fury

Sümer Bey, elinize sağlık, güzel bir anlatım olacak! Böyle inceleme/toplama konularını hep ilgiyle takip ediyorum! Ne de olsa uçak! (Kızmayın heliciler!) :lol:
Rudder ve arka teker yönlendirmesi ilginç doğrusu! Herhalde arka tekerin konumundan. Elevatör konusunda ise son derece haklısınız, neden böyle saçmalıklar tasarlarlar anlamak zor. Herhalde bulmaca çözerek zihnimizi açmamızı sağlamak için! :-\

ESM Sea Fury

Sümer abi hayırlı olsun kırımsız uçuşlar inşallah :) maiden nezaman ve nerde olacak abi ?

motor geçici olarak takılmışken bir öneride bulunsam nacizane, motor mount ayaklarının firevele bastığı yerlere altlarına 3x3cm lik kontra plak veya büyü poy pul koysan iyi olur abi , bende senin gibi bu şekilde direk taktım ama fiber titreşimden ayakların bastığı yerlerden çatlıyor kırılıyor

ESM Sea Fury

Ömer Bey, eskiden bazı gazetelerin çok sıkı bulmacaları olurdu. Ne yapsanız çözemezdiniz. ESM aynen onlar gibi. Gerçekten çok zorluyor insanı ama bir yandan da belirli bir birikimi, deneyimi yeniden masaya yatırıp canlandırıyorsunuz. Yani güzel bir zihin antrenmanı oluyor.
Mesut'cuğum kontra pek uygun olmayacak sanırım çünkü motor ile cowling ilişkisi zaten sınırda. Ama iri pullar koyarım mutlaka. Uçağın ilk uçuşu Hezarfen'de olacak büyük olasılıkla ama tarih veremiyorum. Öncelikle uçağın hazırl olması lazım ki sanıyorum Mayıs başını bulur. Sonra benim hazır olmam lazım ki onun ne zaman olacağını bilemem. :D

ESM Sea Fury

Sümer abi maiden yapılacağı hafta banada haber verirsen P47 alıp gelmek isterim :) bu güzel kuşun uçuşunu görmek istiyorum :) nede olsa benimki parçalanınca içimde kaldı uçuş seyrinden mahrum kaldım :D

ESM Sea Fury

sonunda :D bizim ekipten büyük uçak alan oldu ancak beraber uçuş yapmak nasip olmadı hiçbiri ile çünkü modelleri topluyorlar güzel diye alana getirmiyorlar :D :lol: evde güzel duruyormuş :(p

ESM Sea Fury

Mesut AKIN' Alıntı:
sonunda :D bizim ekipten büyük uçak alan oldu ancak beraber uçuş yapmak nasip olmadı hiçbiri ile çünkü modelleri topluyorlar güzel diye alana getirmiyorlar :D :lol: evde güzel duruyormuş :(p

Abicim eşek yüküyle para say, günler, haftalar kafa patlat ve topla, külçe gibi birşey çıksın ortaya. Ehh onu uçurmak cesaret ister. :D

ESM Sea Fury

Mesut AKIN' Alıntı:
...modelleri topluyorlar güzel diye alana getirmiyorlar :D :lol: evde güzel duruyormuş :(p
Valla üstad benim 700'ü de hiç evden çıkarasım gelmiyor, gerçekten evde güzel duruyor. :lollol: :lol: :lol:

ESM Sea Fury

Sümer Yamaner' Alıntı:
Eğer sahaya taşımayı başarabilirsem 17 Nisan Perşembe maiden planı var.

Aman yalnız uçma Sümer Abi. Birileri video, fotoğraf çeksin ki bizde görebilelim. :laugh:

ESM Sea Fury

Sümer Yamaner' Alıntı:
Eğer sahaya taşımayı başarabilirsem 17 Nisan Perşembe maiden planı var.
Abi beklediğimizden erken bir maiden tarihi oldu :thumbup: Inan bir ara dedim bu hafta sonu ise acaba Istanbul'a mı gelsek diye düşünmedim değil. Sonra baktım hafta içi perşembe günüymüş :embarras:

Neyse abi şimdiden başarılı uçuşlar :) Ama rica etsek Türker'inde dediği gibi bizi videosundan mahrum bırakma ;)