2-3 haftadir duzenli haftalik bulusmalarimiza yeniden basladik. ?
Havalar oldukca sicak oldugundan ve genellikle ogleden sonra ruzgar siddetlendiginden sabah erken bulusmaya calisiyoruz. Bu pazar da saat 8-8.30 civarlarinda sahadaydik. Iki haftadir ekibin yeni uyesi Ramazan kardesimiz de trex600'uyle bize katiliyor. Araba, ucak, tekne derken, sonunda nirvanaya ulasmis ve helikoptere gecmis bulunuyor ?
Ahmet abi artik elektriklilerle iliskisini kesmis gibi, 600 nitrodan baskasiyla ucmuyor. Gerci bu hafta programi yogun oldugundan ucus yapamadi, ama yine de sahaya gelip cayini icmeyi ihmal etmedi.
Mesut bu aralar bence biraz fazla video izliyor, her hafta yeni bir hareketle geliyor. Hic akilli adam isi degil... Napicaz bu adami bilmiyorum, helikopterleri bi duzgun ucus gormuyor, hep bi atraksiyon ?
Ben de bu hafta eski dostlardan Gaui Sultan 4. X3'u yeniden sahaya goturdum. Kirmak icin cok ugrastim, ama olmadi. Haftaya bakicaz ? X7 ise ikinci ucusunda ciddi badire atlatti. Piller tazeyken bir dizi tictoc'tan sonra half piro'da model garip davranmaya basladi. Ilkinde anlamadim, bir sorun oldugunu anlayana kadar 3-4 tane daha yapmam gerekti, sonuncuda burun uzeri hafif capraz gomuyordum az daha. Neyse heliyi kirmadan indirdim. Sonradan gordum ki, uniteyi tutan bant birakmis, unite ucundan 1-2mm'lik kismindan banta yapisik ve kablolarin ucunda sarkar halde sallaniyor... Uniteyi bu hafta yapistirmistim, modeller arasinda degisim yapmistim. Banti da gozum pek tutmamisti, biraz eskimis, kurumus gibi gorunuyordu, hakliymisim ? Yeni bant alindi, bu hafta butun modellerde bantlar tazelenecek.
Simdi diyeceksiniz ki, hani video, hani foto. Ben zaten bu konuda yetersizim, ama benden baska uc kisi daha var, biraz da onlara kizalim ?