Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eskisehir ekibi olarak bu hafta da bulusmamayi basardik. F3N yarismasindan sonra, tam da kara kis oncesinde, adeta piyango gibi birbirinden guzel iki haftasonunu yakarak guzel bir basariya imza attik. Basarilarimizin son bulmasini umut ediyorum
Dun biz de sahadaydik, Ahmet abi, Mesut ve ben. Havamiz kapali ve oldukca soguktu Disardan ususek de semaver cayimiz icimizi biraz istti. Foto-video yok, sozumuze guvenmek zorundasiniz her birimiz iki-uc pil ucup kactik. Kirim yok
Dun biz de sahadaydik, Ahmet abi, Mesut ve ben. Havamiz kapali ve oldukca soguktu Disardan ususek de semaver cayimiz icimizi biraz istti. Foto-video yok, sozumuze guvenmek zorundasiniz her birimiz iki-uc pil ucup kactik. Kirim yok
Abi olurmu öyle hemen kaçmak, güzel bir ateş yakıp, semaver eşliğinde hem ateş başı muhabbet hemde uçuşlar yapılabilirdi, bizde ateş yakacaktık ama hava cidden rüzgarsız güneşli ve sıcaktı, mont bile çıkardım bir ara
Bugün Eskişehir ekibi olarak güzel bir buluşmaya imza attık. Hava bu döneme göre gayet güzeldi, Ahmet abinin çayı sayesinde hiç üşümedik . Katılan arkadaşlara teşekkürler
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mevlüt hocamın dji phantom 3 den aldığı görüntülerden resimlerde koyalım
Benden de kısa bir uçuş, çekim için Ahmet abıye teşekkürler
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Eskişehir ekibi tipi de bile buluşma yapar, bu hava elbette kaçmazdı ama , sahaya çıkmanız bile muhteşem , semaver çayı ise soğukta tam bir kurtarıcı ...Elinize sağlık ustalar...
Bugün Eskişehir ekibi olarak güzel bir buluşmaya imza attık. Hava bu döneme göre gayet güzeldi, Ahmet abinin çayı sayesinde hiç üşümedik . Katılan arkadaşlara teşekkürler