- İlgi Alanı
- Multikopter
ESC için Uzun Pil Kablosu mu Yoksa Uzun Motor Bağlantısı mı?
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam.
Görünüşe göre öyle yapacağım emre abi. Eski usül devam kapasitörde neymiş
Mert Barett' Alıntı:Yazi cok acik nereden nereye ve tum escler diyor. Ne olmasi gerektigi yaziyor, alakasiz bir konuda yorum yapmasi sacma olurdu zaten.
Ayrica Faraday amca ve digerlerinin bulgularini neden tartisacagiz anlamadim. p p p p p p p p p Fikir birligi de birsey ifade etmiyor. Kimse kusura bakmasin.
Benim icin de bu tur sabit konularda amca, abi, tanidikdan ziyade sabitligi tartisilmaz bulgular onem arz ediyor.
Siz beni dinleyin bu sordugunuz sorulari da bana sormayin, okuyun arastirin. Aradiginiz esc manuali ise o da var nette. YEP 60A esc.
Sen ben ne dedimden ziyade, alinganlik yapmadan isini ozune odaklanmak en dogrusu. Kapasitor kullanimi ile de cozum gayet guzel aciklanmis. Nedenini merak edenler ise EMF ile arastirmaya baslayabilir.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam.
Emre Kaman' Alıntı:- Esc kablosunun geçirgenlik katsayısı
- Ortam sıcaklığı
- Kurulacak setup'taki gerilim ve akım ihtiyacı
- Kurulacak setup'taki konnektör/lehim/lehim işçiliği kalitesi
ve aklıma şimdi gelmeyen değişkenler bilinmeden, neyin bilimsel açıklamasını yapmaya çalışıyoruz?
Hangi esc'nin hangi koşullar altında geçerli olmak üzere 25cm'yi kutsal ilan ettiğini bilemiyorum, ancak tek bir kaynağın bu kadar kesin kabulünün gerekçesini merak ediyorum. Ben iki esc manueli baktım, ikisinde de mesafe hakkında bir şey yok.
Fazla kasmamak, güncel deyişle, çok da şey yapmamak lazım.
Ben olsam escyi motora yakın koyarım
Görünüşe göre öyle yapacağım emre abi. Eski usül devam kapasitörde neymiş