Erenler heliport TREX 450 Uçusum

Abi helal diyorum :saygilar:
Bu kadar kisa surede boyle uçuş :bravo:
Festival yaramis abime.
Seneye bulusacagimiz festivalde insallah yarismalara da katilirsin bu gidişle ;)

YouTube'da "Murat samastı align 450 invert(1)" videosunu izleyin

Murat öncelikle hızlı ilerlemen ve cesaretin için bir kez daha tebrik ederim, harikasın. Sim ve gerçek uçuşlara aynen devam :thumbup:

Yalnız Sen de laf dinlemeyip "Hemen invert geçenler kervanına" katılmış oldun, bunu da bil lütfen :laugh: :D Yani Invert geçmeden önce ALAN TURU, LOOP falan atacaktık ;D

Murat Samastı' Alıntı:
Abi supersin senin onerilerin benim icin cok onemli ve ucurdugum yer eve 15 adim super yerler var ama siz olmadan olmuyor bende enkestirme bir iki hover yapiyorum takla felan donuyorum eve 3 pilim var zaten 3 ucus yapiyorum bitiyor .

Tüm arkadaşların "Güvenlik" önerine aynen katılıyorum. Evine 15 adım olması süper ama senin uçuşlar artık HOVER çoktan geçmiş durumda Murat.

Mesela Invert pozisyonda rescue olmasa az daha gidiyordu. Peki allah korusun benzer bir olayda rescue çekemesen ve heli komşunun bahçesine düşse, ki o sıra evin çocuğu bahçede oynuyor olsa...... deyip değerlendirmeyi sana bırakmış olayım....

YouTube'da "Murat samastı align 450 invert(1)" videosunu izleyin

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Murat öncelikle hızlı ilerlemen ve cesaretin için bir kez daha tebrik ederim, harikasın. Sim ve gerçek uçuşlara aynen devam :thumbup:

Yalnız Sen de laf dinlemeyip "Hemen invert geçenler kervanına" katılmış oldun, bunu da bil lütfen :laugh: :D Yani Invert geçmeden önce ALAN TURU, LOOP falan atacaktık ;D

Tüm arkadaşların "Güvenlik" önerine aynen katılıyorum. Evine 15 adım olması süper ama senin uçuşlar artık HOVER çoktan geçmiş durumda Murat.

Mesela Invert pozisyonda rescue olmasa az daha gidiyordu. Peki allah korusun benzer bir olayda rescue çekemesen ve heli komşunun bahçesine düşse, ki o sıra evin çocuğu bahçede oynuyor olsa...... deyip değerlendirmeyi sana bırakmış olayım....
Abi kesinlikle haklısın sonderece katılıyor ve en kısa zamanda yeni heliport aramaya başlıyorum.
Şimdi düşünüyorumda o uçuşu yapan başkası ve odüşüş benim bahçede olsa ve benim biricik kızım orada oynuyor olsa affedilmez bir suç bence :eek: :(
tüm arkadaşlarada çok teşekkürler

Ynt: Erenler heliport TREX 450 Uçusum

Maşallah nazar değmesin. Bence 550 - 700 sınıfı zamanı gelmiş.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

En azından derken :lol: en fazlası da bu durumda 770 ya da 800 olsa gerek :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
En azından derken :lol: en fazlası da bu durumda 770 ya da 800 olsa gerek :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
azı karar yavaş yavaş ilerleyeceğiz siz öyle demiştiniz ;) sizin tavsiyelerinizi dinleyerek ilerlemekten ben keyif alıyorum %p
önce 977 arkasından 450 şimdi zamanı gelmiş diyor arkadaşlar bir üst modelin saygılar. :saygilar:
buda bir 570 olabilir bence dahasonra tabiki 770 ve 800 zamanı gelecek abim.