murat abi hayırlı uğurlu olsun diyelim
devamı da gelir gibi
yalnız bi kaç husus da faydası olur diye tavsiyem olucak izninle
Baya bi süredir 450 sınıfı model kullanıyorsun modelın sesinden de anladığım kadarıyla 3000 in rpm in üzerin de dalayısı ile atik bir model göz açıp kapayana kadar model sağdan sola gitmiş olucak
güneşle konumun çok ters ve modeli üzerine çok getirdin bu baya bi sıkıntı olabilir zaman zaman
birde model küçük bir model olduğu için çok uzak tutmamaya çalış abi oryantasyon kaybı anlık olarak modeli kaybetmene neden olabilir
Diğer konuda gerek invert olsun gerek tic toclar olsun vs hareketleri yapmaya başlarken misal modeli uzakta inverte aldın kendini bi frenle modeli bi sakinleştir sonra diğer harekete geçmeni tavsiye ederim bu şekilde hem modele hakimiyetin %90 lara çıkıyor hemde modeli kontrol ettiğini hissetmen daha bi cesaret verirken hareketlerinin net çıkmasını sağlar çünkü 450 sınıfı modeli kontrol etmesi biraz zordur ben ilk başladığımdan beridir hala kullanıyorum 450 sınıfı bu şekilde bana büyük bir faydası oldu
bu tavsi yeyi de 6-7 ay önce nick maxwell diye bir plot la biraz sohbetim de bahsetmişti gerçekten de faydası olmuştu
umarım faydası olur Kırımsız uçuşlar.