Erenler heliport TREX 450 Uçusum

YouTube'da "Murat samastı align 450 invert(1)" videosunu izleyin

Murat abi video izlenmiyor du bi de ben duzenledim umarim olmustur :saygilar:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Simdi oldu abi ama video gizli.
Youtube ayarlarindan herkese görünebilir yaparsan izliycez abi o inverti insallah %p

:bravo: murat abi hayırlı uğurlu olsun diyelim :halay: devamı da gelir gibi
yalnız bi kaç husus da faydası olur diye tavsiyem olucak izninle

Baya bi süredir 450 sınıfı model kullanıyorsun modelın sesinden de anladığım kadarıyla 3000 in rpm in üzerin de dalayısı ile atik bir model göz açıp kapayana kadar model sağdan sola gitmiş olucak :laugh:
güneşle konumun çok ters ve modeli üzerine çok getirdin bu baya bi sıkıntı olabilir zaman zaman

birde model küçük bir model olduğu için çok uzak tutmamaya çalış abi oryantasyon kaybı anlık olarak modeli kaybetmene neden olabilir

Diğer konuda gerek invert olsun gerek tic toclar olsun vs hareketleri yapmaya başlarken misal modeli uzakta inverte aldın kendini bi frenle modeli bi sakinleştir sonra diğer harekete geçmeni tavsiye ederim bu şekilde hem modele hakimiyetin %90 lara çıkıyor hemde modeli kontrol ettiğini hissetmen daha bi cesaret verirken hareketlerinin net çıkmasını sağlar çünkü 450 sınıfı modeli kontrol etmesi biraz zordur ben ilk başladığımdan beridir hala kullanıyorum 450 sınıfı bu şekilde bana büyük bir faydası oldu

bu tavsi yeyi de 6-7 ay önce nick maxwell diye bir plot la biraz sohbetim de bahsetmişti gerçekten de faydası olmuştu

umarım faydası olur Kırımsız uçuşlar. :saygilar:

Mustafa TEMURALAY' Alıntı:
:bravo: murat abi hayırlı uğurlu olsun diyelim :halay: devamı da gelir gibi
yalnız bi kaç husus da faydası olur diye tavsiyem olucak izninle

Baya bi süredir 450 sınıfı model kullanıyorsun modelın sesinden de anladığım kadarıyla 3000 in rpm in üzerin de dalayısı ile atik bir model göz açıp kapayana kadar model sağdan sola gitmiş olucak :laugh:
güneşle konumun çok ters ve modeli üzerine çok getirdin bu baya bi sıkıntı olabilir zaman zaman

birde model küçük bir model olduğu için çok uzak tutmamaya çalış abi oryantasyon kaybı anlık olarak modeli kaybetmene neden olabilir

Diğer konuda gerek invert olsun gerek tic toclar olsun vs hareketleri yapmaya başlarken misal modeli uzakta inverte aldın kendini bi frenle modeli bi sakinleştir sonra diğer harekete geçmeni tavsiye ederim bu şekilde hem modele hakimiyetin %90 lara çıkıyor hemde modeli kontrol ettiğini hissetmen daha bi cesaret verirken hareketlerinin net çıkmasını sağlar çünkü 450 sınıfı modeli kontrol etmesi biraz zordur ben ilk başladığımdan beridir hala kullanıyorum 450 sınıfı bu şekilde bana büyük bir faydası oldu

bu tavsi yeyi de 6-7 ay önce nick maxwell diye bir plot la biraz sohbetim de bahsetmişti gerçekten de faydası olmuştu

umarım faydası olur Kırımsız uçuşlar. :saygilar:
Tesekkurler kardes tavsiyelerine dogru diyorsun uzman pilotlarda aynen 2. Harekete gecmeden bir stabil e alıyor modeli. Ondan sonra 2. Hareketi yapiyorlar

Murat tebrik ederim. :bravo: İnvertler ve noise in iniş çok iyiydi. %p Pilotajın her geçen gün ilerlemeye devam ediyor maşallah. :thumbup:

Yalnız uçuş yaptığın yeri pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim. :rolleyes: Koskoca Adapazarı ovasında sağında elektrik direği solunda bir sürü bina olmayan biryer bulamadın mı ? :-\

Modeli fazla uzaklaştırmaman ve hareketler arasında ufak bir frenleme yapman Mustafa'nın söylediği gibi bence de yerinde olur. ;)

Bu arada Nick Maxwell fena bir pilottur youtube'da videolarını izlemenizi öneririm. :)

Murat hocam bravo kısa zamanda büyük tecrübe kazanmışsiniz uyarılar yazılmış bence dikkate alın başarılarının devamını dilerim.

Türker Akgün' Alıntı:
Murat tebrik ederim. :bravo: İnvertler ve noise in iniş çok iyiydi. %p Pilotajın her geçen gün ilerlemeye devam ediyor maşallah. :thumbup:

Yalnız uçuş yaptığın yeri pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim. :rolleyes: Koskoca Adapazarı ovasında sağında elektrik direği solunda bir sürü bina olmayan biryer bulamadın mı ? :-\

Modeli fazla uzaklaştırmaman ve hareketler arasında ufak bir frenleme yapman Mustafa'nın söylediği gibi bence de yerinde olur. ;)

Bu arada Nick Maxwell fena bir pilottur youtube'da videolarını izlemenizi öneririm. :)
Abi supersin senin onerilerin benim icin cok onemli :saygilar: ve ucurdugum yer eve 15 adim super yerler var ama siz olmadan olmuyor bende enkestirme bir iki hover yapiyorum takla felan donuyorum eve 3 pilim var zaten 3 ucus yapiyorum bitiyor .

Murat , eline sağlık , inverti yapmışsın , sırada invert alan turu ve pirolar kalıyor...Eee , seneye Dunkan'ın yerine senin şovunu da izleriz gibime geliyor...... :halay: :yuppi:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Murat , eline sağlık , inverti yapmışsın , sırada invert alan turu ve pirolar kalıyor...Eee , seneye Dunkan'ın yerine senin şovunu da izleriz gibime geliyor...... :halay: :yuppi:
Abi tesekkurler ben sizin elinize su dokemem kendi capimda benimki ogrenme yolundayim. %p

Murat Samastı' Alıntı:
Abi tesekkurler ben sizin elinize su dokemem kendi capimda benimki ogrenme yolundayim. %p

Estağfurullah Murat , ne su dökmesi , sen şu anda benden daha da ileridesin , çünkü daha bir kere bile invert denemedim.... :laugh: Ancak , kış geceleri simülatörde belki denerim..Çalışmaya devam , senin pilotaj mutlaka olacak..... :saygilar:

Tebrikler valla gördüğüm kadarıyla oryantasyon baya ilerlemiş. :thumbup: İnvert alan taramalar filan Dunkanı izlemek yaramış. :evil: :evil:

Adam inverte başlamış, Dunkan sana el mi verdi ne yaptı anlamadım.

Maşallah valla güzek uçuş.

Mustafa nın da dediklerine katılıyorum. ince nuanslar bir anda oryantasyon gidebilir.