Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim sipariş eğer elde yeterli tester yoksa Levent hocamın siparişinden sonra gelebilir . Renk ne varsa o olsun . Keşke parlament mavisi olsaydı ??. Bayılırım ...
Benim sipariş eğer elde yeterli tester yoksa Levent hocamın siparişinden sonra gelebilir . Renk ne varsa o olsun . Keşke parlament mavisi olsaydı ??. Bayılırım ...
Sümer abi sendeki adres ve tel no ları banka , iletişim ve anket bazlı araştırma şirketlerine satalım . Gerek yoktur ama yine de fon sağlamış oluruz yeni yapavağın ataştırmalara
Sümer abi sendeki adres ve tel no ları banka , iletişim ve anket bazlı araştırma şirketlerine satalım . Gerek yoktur ama yine de fon sağlamış oluruz yeni yapavağın ataştırmalara
Az önce elime ulaştı. Teşekkür ederim @Sumer Yamaner
İçini açıp devreyi klonlayım dedim ama kasayı çok iyi yapıştırmışsın açamadım
Dış kasa da gayet kaliteli olmuş Elinize sağlık
Az önce elime ulaştı. Teşekkür ederim @Sumer Yamaner
İçini açıp devreyi klonlayım dedim ama kasayı çok iyi yapıştırmışsın açamadım
Dış kasa da gayet kaliteli olmuş Elinize sağlık