Ekipman Önerisi.

Bendede o kumandadan var, fpv ve otonom ucular yapmayacaksan gayet yeterli aslında. Bende fpv aşkı sonradan zuhur oldu bende değiştiricem bu yüzden.
Neden derseniz menzili kısıtlı, los uçuşlar için yeterli ama uaklara gittikçe sıkıntı yaşamanız muhtemel..
Elrs kumanda bakın önerim radiomaster boxer olacaktır, alıcıları ayrı satılır bilginize..
Bir diğer konu ise dediğim gibi 3d print ucak işi biraz sıkıntılı. Aşırı kırılgan bir malzeme ve Lw pla kullanmadıgınız sürece ağır

Bendede o kumandadan var, fpv ve otonom ucular yapmayacaksan gayet yeterli aslında. Bende fpv aşkı sonradan zuhur oldu bende değiştiricem bu yüzden.
Neden derseniz menzili kısıtlı, los uçuşlar için yeterli ama uaklara gittikçe sıkıntı yaşamanız muhtemel..
Elrs kumanda bakın önerim radiomaster boxer olacaktır, alıcıları ayrı satılır bilginize..
Bir diğer konu ise dediğim gibi 3d print ucak işi biraz sıkıntılı. Aşırı kırılgan bir malzeme ve Lw pla kullanmadıgınız sürece ağır
Öyleyse başlangıç için kumandayı değiştirmeyeyim. Çünkü menzil benim için şuan sorun değil. İyice tecrüne kazanınca değişiklik yaparım inşallah.

3d yazıcı konusu bana daha zahmetsiz göründüğü için seçmiştim aslında 2 adet LW-PLA sipariş verdim. Bunun yanı sıra fotoblok sipariş etmiştim ilk modelleri fotobloktan yaparım diye. Depron veya epp satın alabileceğim bir site biliyor musunuz?

ben bundan yapıyorum modellerimi, ve hafifliği sayesinde gayet saglam oluyorlar...

şu iki kanaldan yola cıkarak yaptım bende modelimi

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
buda benim video

ben bundan yapıyorum modellerimi, ve hafifliği sayesinde gayet saglam oluyorlar...

şu iki kanaldan yola cıkarak yaptım bende modelimi

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
buda benim video
Bilgilendirme için teşekkür ederim hem tavsiye ettiğiniz kanalları hem de sizin kanalınızı inceleyeceğim :) Çok yardımcı oldunuz. Bu forumu bulduğum için çok Şanslı hissediyorum

• Beğen
Tepkiler: emrah özsu
Keşke o kumandayı almasaydın, senin amacına çok uygun değil
Herkes soylemiş zaten f405 wing kontrolcu alın m10 çipli bir gps ( pusulayı kapatın )

Benim şahsi görüşüm ucagı kendiniz yapın, 3d print ucaklar asırı kırılgan. depron epp vs gibi mazlemeleri arastırın
Pusula kapatma sebebi nedir bende de m10gps ve speedybee f405wing var merak ettim

• Beğen
Berk hocam sanırım gerek yok pusulaya ve etrafindaki elektronik malzemelerden etkilenerek farkli sonuc veriyor, esc vs yaklastirin gorurusunuz.. Tecrübeli arkadaslarin onerisi bu yondeydi, gps i aldigim kiside aynini soyleyince araştırdım, evet herkes kapatiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Berk Eksin
Ali hocam
Ne demek rica ederim, sizde benim gibi yeni baslayan biri olduğunuz içindir uyarim 3d print ucakla nispeten sert bir iniste bile kirim yasarsinisiz. Depronda yaptığım ucagi acımasızca test ettim 3d ucagin 50 bin parca olacagi yerde üzerinde sadece ezikler olusuyor;)

Ali hocam
Ne demek rica ederim, sizde benim gibi yeni baslayan biri olduğunuz içindir uyarim 3d print ucakla nispeten sert bir iniste bile kirim yasarsinisiz. Depronda yaptığım ucagi acımasızca test ettim 3d ucagin 50 bin parca olacagi yerde üzerinde sadece ezikler olusuyor;)
Teşekkürler hocam. Ben depron da sipariş ediyorum bu hafta:) Artık depron, fotoblok, 3d yazıcı hepsini deneyeceğim inşallah. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim tekrar. Hayırlı bayramlar dilerim.

• Beğen