EC-135 Eurocopter Fuselage ile Mini titan e325 V1
Emre Kaman' Alıntı:
Teşekkür ederim Emrem
Kağan Kazancı' Alıntı:
Hakan abi eline sağlık ne kadar güzel bir model olmuş, umarım bir gün canlı da görürüz Burdur'da
Kırımsız uçuşlar dilerim
Valla bekliyoruz Kağan'ım , yolun düşerse bu taraflara , canlı canlı da görürsün hatta uçurursun bile...
Çok teşekkür ederim...
oguzhannn' Alıntı:
Hakan Abi hayırlı olsun... Kırımsız uçuşlar
Teşkkür ederim Oğuzhan
Levent Uygun' Alıntı:
Hakan,
Eyvallah üstadım...
Sen de az emek vermedin , sonunda uçurduk çok şükür
Türker Akgün' Alıntı:
Çok teşekkür ederim Türker'im , bu emeklerin altında , senin de emeklerin var biliyorsun..inşallah bol katılımlı ve serbest bir funfly buluşma yapabilirsek , nasipte gelmek ve görüşmek varsa , görmek ne demek kardeşim , kırana kadar uçurman bile nasip olur...
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Vay kardeşim
Emeğine yüreğine sağlık
Model de, son uçuş da bence gayet başarılı
Yenğemize özellikle bu güzel video çekimleri için ayrıca teşekkürler
Evet yeni projemiz nedir peki
Sağolasın benim aziz dostum
, her türlü desteğin ile , memleketinde garip kalmış bir modelci olarak , elimden geldiği kadar bu projeyi de tamamlamaya çalıştım...
Benim hanım aylar süren ayarlar yüzünden epey bir vıdı vıdı etmişti
, bu uçuştan sonra en güzel modelin bu olduğunu , sakın kırmamam gerektiğini söylüyor şimdi (daha 600 hakkındaki planlarımdan haberi yok
)
Sıradaki projemiz , tabii ki de 600'e yakışıklı bir fuselage giydirmek...Eh , haliyle tomar tomar dolar biriktirip , kaplumbağa hızında da olsa , hedefe en az zararla ulaşmayı planlıyorum.. , belki anketini yapıp da üretemediğim fuselageyi , hazır alıp giydirmek nasip olur...belki başka bir model...belki nasip olmaz....hayat işte , bildiğiniz gibi....
Başta sen olmak üzere sevgili kardeşim , bu ortama emek veren , okuyan , destek ve moral veren , tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum...Sağlıklarımız iyi olsun , Allah'ın izniyle daha ne modeller yaparız , uçururuz ,kırarız , sonra tekrar yaparız...