[Duyuru]: Yeni Moderatörlerimiz: Zafer Sahin

Hayirli olsun Zafer abi. :)

Açıkçası ne söyleyeyim bilemedim. Gerçekten bulunmaktan mutlu olduğum ve gurur duyduğum, kaliteli insanların, kaliteli paylaşımların olduğu bir platform burası... Forumu kurup buraya kadar taşıyan, Mehmet bey'e ve diğer tüm forum yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Teveccüh gösterdiler ve beni moderatörlük görevine layık gördüler. Ben de elimden geleni yapmaya devam edeceğim.

Tüm kardeşlerime ve büyüklerime de iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum.

Hayırlı olsun Zafer bey

Zafer abi yeni görevin hayırlı olsun. %p

Hayırlı olsun Zafer. :bravo:

Hayırlı olsun Zafer abi. (umarım abi demem sorun değildir) :bravo: :bravo: :bravo:

Sümer abiyi hiç sorun etme, kaç yıl oldu neredeyse uzaya mekik gönderecek ama hala bir moderasyon menüsüne giripte beni bile forumdan atamadı. :lollol: :lol: :lol:

Hayırlı uğurlu olsun. :RCKolik:

Forumumuz için sevindim, hayırlı olsun! Layıkı ile yerine getireceğine hiç kuşkum yok! :bravo: Bu Zafer hepimizin arkadaşlar! :halay:

Türker Akgün' Alıntı:
Hayırlı olsun Zafer abi. (umarım abi demem sorun değildir) :bravo: :bravo: :bravo:

Sümer abiyi hiç sorun etme, kaç yıl oldu neredeyse uzaya mekik gönderecek ama hala bir moderasyon menüsüne giripte beni bile forumdan atamadı. :lollol: :lol: :lol:

Hayırlı uğurlu olsun. :RCKolik:

Hemen bakıyorum! :yuppi:

Hayırlı olsun. Tam yerinde bir karar olmuş.

Tebrik ederim , çok yerinde olmuş bu karar.