Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar dostlar hepinize içtenlikle teşekkür ederim, sosyal medaya sayesinde facebook whatsapp forumlar vs, okadar çok tebrik mesajı aldımki ben bile şaşırdım
bu aralar forumda çok aktif olamasamda hergün girip konuları kontrol ediyorum ClubRC olarak bir pist yapımımız vardı, ve ufak tefek işleri oluyor her hafta aylardır adam gibi uçabilmiş değilim , bu nedenle paylaşımlarımda azaldı farkındayım ama yaza doğru herşey yoluna girince kaldığım yerden devam edicem
Murat bey tesekkurler , pist konusunda gercekten cok emek berdik , pist icin ucuslarinizdan aksam saatlerimizden fedakarlik yaptik , gece 12 de beton attik karda calisim hasta olduk ben 4 gun 41 derece atesle yattim cok sukur naya toparladik yaza senlik yapicaz insallah
Rasim yemin ediyorum tamamen dogru kardesim be beni karimdan daha iyi taniyosun hahahah
Emre elbetteki cagiricaz su 1 2 ay icinde birde THK dan egitmen getirtip ucis sertifikalarimizida alalim resmi pilot olalim gecen sene alamamistik bi kismimiz , gorusmelerim.devam.ediyor hersey tamam sadece tarihi tam netlestiremedik