Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Duyuru]: İHA Kayıt Sistemi Geçici Olarak Devre Dışı
Az önce söyle bir mail aldım. Henüz kontrol etmemişseniz hesabınızı bir kontrol etmekte fayda var arkadaslar.
---------------------------
Sayın İHA Kayıt Sistemi Kullanıcısı;
Bilindiği üzere İHA Kayıt Sistemi teknik bir arızadan dolayı 02.05.2017 tarihine kadar kullanılamamıştır. Yenilenen İnsansız Hava Aracı Kayıt sistemi 02.05.2017 tarihinde kullanıma açılmıştır.
Bir önceki sistemde kayıtlı kullanıcılar yeni sisteme aktarılırken MERNİS sorgusuna tabi tutulmuşlardır. TC kimlik numarası, ad ve soyad bilgileri eşleşmeyen kullanıcılar sisteme giriş yapamayacaklardır. Bu kullanıcıların sisteme girebilmeleri için ad – soyad bilgilerini düzenlemeleri istenecektir. TC kimlik numaralarıyla sisteme giriş yapamayanların bireysel ve/veya ticari olarak sisteme kayıt yaptırmaları ve araç kayıtlarını yenilemeleri gerekmektedir.
01 Ağustos 2017 tarihi itibariyle eşleşmeyen kayıtlar sistemden silinecektir.
Mehmet güzel söylemişsin ancak ben sisteme giremeyince yeniden kayıt yapayım dedim ve kayıt sonucunda bu kullanıcı zaten kayıtlarda mevcut diyor.Sonra ben sisteme girmek istiyorum ama kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor???
Bana böyle bir mail gelmedi. Ama hesabımı kontrol ettim. Önce giremedim, bilgiler yanlış dedi. Sonra yeni şifre isteyip, giriş yaptım. İHA bilgilerim yerinde, ancak pilot olarak benim koyduğum kendi resmim yerine, phantom uçuran bir arkadaşın resmi var. Kişisel bilgilerimden değiştireyim dedim, ama seçenek yok. Ya da ben bulamadım. Herkese aynı resmi mi koydular acaba? Girebilen birileri bir kontrol edebilir mi onlarda durum ne?