Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Woooohhoooov......Modellerden gözümü alamadım..Ne yalan söyleyeyim , C130 benim de hoşuma gitti , güle güle uçur Sümer abi , modellerin en dikkat çekeni senin olmuş..
Hepsi ayrı bir güzel....O MD500 Yavuz abinin midir acaba ?
Bu tip çalışmaları yurtdışı kulüplerde, scale buluşmalarında falan görebiliyoruz ancak... Yurtiçinde fazla yok. Bi daha ne zaman nerde göreceğiz, gelmişken en azından etrafında toplanıp bi grup foto da olsa çekmek lazım
Sağolun arkadaşlar. Uçak alıcıyı bind et uçur şeklinde çünkü üzerinde hazır Optima alıcısı var. İki LiPo bulmam gerekiyor. Sonrası kolay.
MD500 dediğiniz o sarı "şey" ise o Celalettin Sezer arkadaşımızındı. Satabildi mi bilmiyorum.
Bundan bir arkadaşımızın vardı. Çok güzel ve keyifli uçuyordu. Tabii bu köpük modeller çok uzun ömürlü olamıyorlar. Birkaç uçuşta sağı solu dağılmaya başlıyor ama yine de dikkatli korunurlarsa keyifle uçuluyor.
Sümer abi hayırlı uğurlu olsun. C130 gerçekten muhteşem bir uçak, hele ki 2.5 metre diyorsun, tahmin bile edemiyorum devasalığını.
Dün orada olmak vardı ama sağlık olsun. Fotoğraflar için çok teşekkürler abi.