Rasim Öztürk RcFanatik Katılım 9 Mar 2013 Mesajlar 7,037 Tepkime puanı 12,267 Yaş 39 Konum Eskişehir İlgi Alanı Heli 11 Mar 2016 #61 Dunkan Bossion Gaui Takım Pilotluğundan Ayrıldı Onu forumda paylaşmak istemedim Doğukan
Doğukan Ocak RcFanatik Katılım 3 Eki 2014 Mesajlar 3,270 Tepkime puanı 2,691 Yaş 31 Konum Ordu Web sitesi www.facebook.com İlgi Alanı Heli 11 Mar 2016 #62 Dunkan Bossion Gaui Takım Pilotluğundan Ayrıldı Rasim Öztürk' Alıntı: Onu forumda paylaşmak istemedim Doğukan Genişletmek için tıkla ... Ben de paylaşacaktım da utandım
Dunkan Bossion Gaui Takım Pilotluğundan Ayrıldı Rasim Öztürk' Alıntı: Onu forumda paylaşmak istemedim Doğukan Genişletmek için tıkla ... Ben de paylaşacaktım da utandım
Rasim Öztürk RcFanatik Katılım 9 Mar 2013 Mesajlar 7,037 Tepkime puanı 12,267 Yaş 39 Konum Eskişehir İlgi Alanı Heli 14 Mar 2016 #63 Dunkan Bossion Gaui Takım Pilotluğundan Ayrıldı Duman içerir Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Dunkan Bossion Gaui Takım Pilotluğundan Ayrıldı Duman içerir Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,917 Tepkime puanı 43,795 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 15 Mar 2016 #64 Dunkan Bossion Gaui Takım Pilotluğundan Ayrıldı RotorLive 2016 yarışmaları sonunda, Dunkan yeni takımında bildiğim kadarı ile ilk 1.aldı. 3. olan yine kendi takımından "Jonathan Bossion". Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Dunkan Bossion Gaui Takım Pilotluğundan Ayrıldı RotorLive 2016 yarışmaları sonunda, Dunkan yeni takımında bildiğim kadarı ile ilk 1.aldı. 3. olan yine kendi takımından "Jonathan Bossion". Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Rasim Öztürk RcFanatik Katılım 9 Mar 2013 Mesajlar 7,037 Tepkime puanı 12,267 Yaş 39 Konum Eskişehir İlgi Alanı Heli 15 Mar 2016 #65 Dunkan Bossion Gaui Takım Pilotluğundan Ayrıldı Detayını yazmamışım ama başlığında da dediği gibi yukarıdaki video zaten Victory Flight Mehmet abi
Dunkan Bossion Gaui Takım Pilotluğundan Ayrıldı Detayını yazmamışım ama başlığında da dediği gibi yukarıdaki video zaten Victory Flight Mehmet abi
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,917 Tepkime puanı 43,795 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 15 Mar 2016 #66 Dunkan Bossion Gaui Takım Pilotluğundan Ayrıldı Rasim Öztürk' Alıntı: Detayını yazmamışım ama başlığında da dediği gibi yukarıdaki video zaten Victory Flight Mehmet abi Genişletmek için tıkla ... İzlerken görmüş ama algılamamıştım. Şimdi sen söyleyince hatırladım
Dunkan Bossion Gaui Takım Pilotluğundan Ayrıldı Rasim Öztürk' Alıntı: Detayını yazmamışım ama başlığında da dediği gibi yukarıdaki video zaten Victory Flight Mehmet abi Genişletmek için tıkla ... İzlerken görmüş ama algılamamıştım. Şimdi sen söyleyince hatırladım