Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese yorumları için teşekkür ederim elimden geldiği kadar birşeyler yapıp paylaştım, beğendiğiniz için teşekkür ederim bağlantı kısımları kalın pleksiden yaptım sağlam oldu baya lakin motorda sert fren yapınca bana doğru kayıyo kutu bir çözümünü bulucam yada sert fren yapmıycam
Tugay çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık bu tur dayanıklı çanta düşünüyordum balık takımlarım için guzel bir fikir oldu teşekkürler [emoji106] [emoji571]
teşekkür ederim plakam çok güzel denk geldi, motoru Bursa dan aldım cbr diye değiştirmedim o yüzden sigortayı bile hep daha pahalı ödüyorum bu arada motor 125cc tam öğrencinin dostu yakıt az
hakan daşpınar' Alıntı:
Tugay çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık bu tur dayanıklı çanta düşünüyordum balık takımlarım için guzel bir fikir oldu teşekkürler [emoji106] [emoji571]
fiberglass ile kaplayınca çok sağlam oldu, normalde çok esniyodu kutu ama şuan taş gibi kutu çok parlak bir plastikten ise kaplamadan önce kalın zımpara ile zımparalayın yoksa ayrılıyo fiberglass
Herkese yorumları için tekrardan çok teşekkür ederim, güzel bir proje oldu beğenmeniz beni daha da mutlu etti