Doğuş - Sim Çalışma Videoları
Yanal rüzgarda kalkış ve iniş denemeleri.
Yanal rüzgarda kalkış ve iniş denemeleri.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Sumer abimizin emegi cok, hakkini odeyemeyizDoğuş' Alıntı:Sümer Abi'nin bir konuda yazdığı mesajı burayada ekliyorum sorumu sorup cevabınıda bulmuş oldum.
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Sumer abimizin emegi cok, hakkini odeyemeyiz
Forumda bilgiyi daha kolay erismek icin INDEKS sayfalari yaptik ve surekli guncelliyoruz. Onun harici benzer konular arasinda Mumkun oldugunca da link vermeye calisiyoruz. Ayrica kiyida dusede verilen onemli mesajlari da yeni konu seklinde paylasmaya calisiyoruz ki, ilerde bulmasi kolay olsun. Yine de gozden kacan veya tekrari olan konulari gozden kacirmis olabilirizDoğuş' Alıntı:Abi her konuyu gezip tek tek bilgileri bulmak lazım, beklemediğin bir konunun altında bile ne hazineler yatıyor. [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Forumda bilgiyi daha kolay erismek icin INDEKS sayfalari yaptik ve surekli guncelliyoruz. Onun harici benzer konular arasinda Mumkun oldugunca da link vermeye calisiyoruz. Ayrica kiyida dusede verilen onemli mesajlari da yeni konu seklinde paylasmaya calisiyoruz ki, ilerde bulmasi kolay olsun. Yine de gozden kacan veya tekrari olan konulari gozden kacirmis olabiliriz
sumeryamaner' Alıntı:Neyse tekrar sayfalarca yazmaktan kurtulmuşum anlaşılan.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğuş en iyi kaynağı (Sümer abi) zaten bulmuş durumdasın, o yönden için rahat olsun.Doğuş' Alıntı:...Zaten bu tarz bilgiler verebilecek yerli kaynağa henüz rastlayamadım, şimdilik bulabildiklerim ne yapacaksın rudderı havada rudder kullanmazsın zatenden öteye geçemedi. [emoji3]
Türker Akgün' Alıntı:Doğuş en iyi kaynağı (Sümer abi) zaten bulmuş durumdasın, o yönden için rahat olsun.
Benim sana naçizane tavsiyem işin mantığını öğrenmek istiyorsan mümkün olduğunca gerçek pilotların söylediklerini dikkate al ve bol bol oku. Hatta özellikle pilotaj konusunda ben dahil bütün modelcilerden belli bir süre uzak dur. Çünkü sen konservatuvar eğitimi almak istiyorsun. Bu yüzden okul yüzü görmemiş yanık sesli alaylıların mantığı çokta irdelenmemiş yöntemleri bence senin için doğru bir yol haritası olmaz. Çünkü kazanılan yanlış alışkanlıkları sonradan düzeltebilmek hiçte kolay olmuyor.
Ama sen çok şanslısın ki Sümer abi ve böyle bir forum var. Ben modelciliğe başladığımda her ikisi de yoktu.
Düşün benim pervanenin istikametiyle alakalı hatamı düzeltmem bile nerdeyse 10 sene mi aldı.
Mustafa Çoban.' Alıntı:Doğuş bence hover çalışmaların gayet güzel gidiyor, eminimki sen zor olan herşeyi başarırsın. Tavsiye olarakta kuyruk bize bakar şekilde hovere daha çok çalış çünkü en çok kullandığımız kalkışlarda, inişlerde heyecan sırasında kullandığımız kuyruk bize bakar posizyondaki hover hareketi, bir diğer konu ise Phoneix in flying site bölümündeki layout bölümünde F3C BOX var onu aç o karenin dışına çıkmamaya çalış eminim daha çok şey katacaktır.