Serkan Demirkesen Tecrübeli Uye Katılım 21 Kas 2019 Mesajlar 786 Tepkime puanı 1,801 Yaş 47 Konum Bursa İlgi Alanı Heli 12 Ocak 2021 #16 Konuyu anlayamayan bir ben kaldım sanırım ??? Tepkiler: Mustafa Koç, Mehmet Kucuksari ve Hakan Ülgenalp
Ali Haydar GÖK Kıdemli Uye Katılım 2 Ağu 2017 Mesajlar 2,217 Tepkime puanı 4,121 Yaş 28 Konum Sakarya İlgi Alanı Hepsi 12 Ocak 2021 #17 Serkan Demirkesen' Alıntı: Konuyu anlayamayan bir ben kaldım sanırım ??? Genişletmek için tıkla ... Yoksa bing edememenin inceliklerini okumadın mı Serkan hocam Hayatının yarısı boşa gitmiş Tepkiler: Mustafa Koç, Mehmet Kucuksari, Serkan Demirkesen ve 1 kişi daha
Serkan Demirkesen' Alıntı: Konuyu anlayamayan bir ben kaldım sanırım ??? Genişletmek için tıkla ... Yoksa bing edememenin inceliklerini okumadın mı Serkan hocam Hayatının yarısı boşa gitmiş
Ömer Erkan RcFanatik Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 3,581 Tepkime puanı 6,180 Yaş 66 Konum Başiskele - Kocaeli İlgi Alanı Uçak 12 Ocak 2021 #18 Serkan Demirkesen' Alıntı: Konuyu anlayamayan bir ben kaldım sanırım ??? Genişletmek için tıkla ... Eski hikaye! Forumun belalısı... Tepkiler: Mustafa Koç, Mehmet Kucuksari, Serkan Demirkesen ve 1 kişi daha
Serkan Demirkesen' Alıntı: Konuyu anlayamayan bir ben kaldım sanırım ??? Genişletmek için tıkla ... Eski hikaye! Forumun belalısı...
Ü Üye silindi 8682 Guest 12 Ocak 2021 #19 Serkan Demirkesen' Alıntı: Konuyu anlayamayan bir ben kaldım sanırım ??? Genişletmek için tıkla ... Abisi mevzu derin. Bende izah edemem. Tepkiler: Mustafa Koç, Mehmet Kucuksari, Serkan Demirkesen ve 2 diğerleri
Serkan Demirkesen' Alıntı: Konuyu anlayamayan bir ben kaldım sanırım ??? Genişletmek için tıkla ... Abisi mevzu derin. Bende izah edemem.
Hakan Ülgenalp RcFanatik Katılım 31 Eki 2012 Mesajlar 6,007 Tepkime puanı 8,636 Yaş 50 Konum Burdur İlgi Alanı Heli 12 Ocak 2021 #20 Serkan Demirkesen' Alıntı: Konuyu anlayamayan bir ben kaldım sanırım ??? Genişletmek için tıkla ... Serkan , takılma fazla, bu arada sen H1'i bing edip calibar yapamadın mı daha Tepkiler: Ömer Erkan, Mustafa Koç, Mehmet Kucuksari ve 3 diğerleri
Serkan Demirkesen' Alıntı: Konuyu anlayamayan bir ben kaldım sanırım ??? Genişletmek için tıkla ... Serkan , takılma fazla, bu arada sen H1'i bing edip calibar yapamadın mı daha
Emre Büyükok Çalışkan Uye Katılım 27 Eyl 2018 Mesajlar 452 Tepkime puanı 836 Yaş 49 Konum izmir İlgi Alanı Uçak 12 Ocak 2021 #21 Dün gece okuduğumda dilimi ısırdım, yazmak istemedim ama Mr. Calibar geri gelmiş hoşgelmiş. Foruma eğlence çıktı yine Tepkiler: Ömer Erkan, Mustafa Koç, Mehmet Kucuksari ve 1 kişi daha
Dün gece okuduğumda dilimi ısırdım, yazmak istemedim ama Mr. Calibar geri gelmiş hoşgelmiş. Foruma eğlence çıktı yine
Serkan Demirkesen Tecrübeli Uye Katılım 21 Kas 2019 Mesajlar 786 Tepkime puanı 1,801 Yaş 47 Konum Bursa İlgi Alanı Heli 12 Ocak 2021 #22 Anladiiimmm yakin zaman önce bir konuda ben de dahil olmustum ama mevzuya tam hakim olmak için gece gece bana 3 sayfa forum okutacaksınız ya ??? Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Taha KOÇAK, Ömer Erkan, Mustafa Koç ve 4 diğerleri
Anladiiimmm yakin zaman önce bir konuda ben de dahil olmustum ama mevzuya tam hakim olmak için gece gece bana 3 sayfa forum okutacaksınız ya ??? Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Serkan Demirkesen Tecrübeli Uye Katılım 21 Kas 2019 Mesajlar 786 Tepkime puanı 1,801 Yaş 47 Konum Bursa İlgi Alanı Heli 12 Ocak 2021 #23 Hakan Ülgenalp' Alıntı: Serkan , takılma fazla, bu arada sen H1'i bing edip calibar yapamadın mı daha Genişletmek için tıkla ... Ahahhh ?? Tepkiler: Taha KOÇAK, Ömer Erkan, Mustafa Koç ve 2 diğerleri
Hakan Ülgenalp' Alıntı: Serkan , takılma fazla, bu arada sen H1'i bing edip calibar yapamadın mı daha Genişletmek için tıkla ... Ahahhh ??
M. Ozan ÖZALTUNOĞLU Çalışkan Uye Katılım 31 May 2018 Mesajlar 505 Tepkime puanı 1,293 Yaş 47 Konum Sivas İlgi Alanı Uçak 12 Ocak 2021 #24 Hadi hadi arkadaşlar itiraf edin, hepimiz özlemişiz. Bak ne güzel güldük eğlendik yine... Forumun neşe kaynağı Tepkiler: Taha KOÇAK, Hakan Ülgenalp, Mehmet Kucuksari ve 1 kişi daha
Hadi hadi arkadaşlar itiraf edin, hepimiz özlemişiz. Bak ne güzel güldük eğlendik yine... Forumun neşe kaynağı