[DIY]: Onboard glow driver

Onboard glow driver

Abi harikasın bir sorun daha başarılı bir şekilde çözüme kavuşmuş oldu :bravo: :halay:

Bu arada aşağıdaki bölüme "Pilot TR" gibi yeni bir ALT Bölüm (Mesela ismi "SY Elektronik" gibi ) bir yeni alt bölüm açıp, seri üretime geçilen ürünlerin tanıtımı ve fiyatları ile ilgili ILANLARIN açılmasını bekliyoruz :RCKolik:

Onboard glow driver

Bizde seri üretim yok. Sipariş üzerine butik üretim var. :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onboard glow driver

sumeryamaner' Alıntı:
Bizde seri üretim yok. Sipariş üzerine butik üretim var. :)

Tamam ona da razıyız abi :D Ama şöyle genel bir ilanda ürün isimleri, teknik özellikler ve ürün resmi olursa, arkadaşlar neyi sipariş edebileceklerini daha kolay takip edebilmiş olacaklar.

Örneğin şimdi ben sipariş verecek olsam DIY bölümüne girip, biten projelerden ihityacım olan ürün var mı diye tek tek bakmak durumundayım.

Hayır olmadı ben senin adına böyle bir konu açacayım, malum ADMIN olarak buna yetkim var :laugh: ;D

Onboard glow driver

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Tamam ona da razıyız abi :D Ama şöyle genel bir ilanda ürün isimleri, teknik özellikler ve ürün resmi olursa, arkadaşlar neyi sipariş edebileceklerini daha kolay takip edebilmiş olacaklar.

Örneğin şimdi ben sipariş verecek olsam DIY bölümüne girip, biten projelerden ihityacım olan ürün var mı diye tek tek bakmak durumundayım.

Hayır olmadı ben senin adına böyle bir konu açacayım, malum ADMIN olarak buna yetkim var :laugh: ;D

Ohooo forumda totaliter rejime geçmişiz de haberimiz yok. :lol:

Tamam ben kullanılabilir haldeki ürünleri toparlayıp konu açarım. Belki birinin işine yarar.

Onboard glow driver

Onboard buji kızdırıcısının yeni versiyonu testlerden geçti. Artık 1S ya da 2S LiXX pil kullanılabiliyor ve sistem ne tür bir pil takıldığını otomatik algılıyarak kızdırma parametrelerini ona göre düzenliyor. 2S LiPo bulmak 1S LiPo bulmaktan çok daha kolay olduğu için bu versiyonu geliştirdim. Önce pil seçimi için jumper koyacaktım, sonra yazılım üzerinde biraz düşününce jumper'e gerek kalmadı. Otomatik algılama devreye girdi. Güzel oldu. :)

Onboard glow driver

Gercekten cok mantıklı ve guzel bir özellik ilavesi olmus abi, ellerine saglık :bravo:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Onboard glow driver

Sümer Yamaner' Alıntı:
...2S LiPo bulmak 1S LiPo bulmaktan çok daha kolay olduğu için bu versiyonu geliştirdim.
Helede büyük amperde 1S lipo bulmak gerçekten pek kolay değil Sümer abi, en güzelini yapmışsın bence de. :)

Onboard glow driver

Aslında kullanım dışı kalmış LiPo'lardan hücre ayıklamak mümkün ama her kullanıcının yapacağı bir iş değil. Başlangıçta aklımda olan, piyasada kolaylıkla bulunabilen LiIon 1S pillerin kullanılmasıydı. Ben de o şekilde kullanıyorum Piper'da. Ama yeni hali kullanıcıya daha fazla seçenek sunuyor.

Bugünkü uçuşlar sırasında aldığım bir kullanıcı geribildirimi ile sisteme güncelleme geldi. V7.0'a ulaştık bu şekilde.
Olay şu:
Artık kızdırıcı istenirse üç pozisyonlu switch ile de çalışabilecek. Switch kapalı ve açık olabileceği gibi, kızdırıcı switch'in orta konumunda yarı güçte ama süre sınırlaması olmadan çalışıyor. Bunu talep eden arkadaşımız, uzun süreli rölantilerde aktive ederek motorun boğularak stop etmesini önlemeyi amaçlıyor. Ehh kullanıcıdan talep gelir de biz uygulamaz mıyız... :D

Çok yerinde bir upgrade olmuş abi :thumbup:

Taze nitrocu olarak yeni yeni anlamaya başladım bu olayları. Konuyu daha önce okumuş olduğum halde unutmuşum, elin çinlisinden aldım kızdırıcıyı, aynı senin söylediğin şekilde çalışıyor. Keşke senin ürünlerini kullanma şansına erişseymişim. :)

Flaş flaş flaş... Kodun derinliklerindeki gizli satırı deşifre ediyoruz!!!

if
sense(valtilatör)=false

:p :p