Diğer Hobilerimiz
Ne kadar guzel , sizlerle ortak baska ugraslarim oldugunu gormek cok mutlu ediyor.
Ben kendi deyimimle profesyonel hobiciyim. Bu yasa kadar bir cok sey ile ilgilendim , hepsinide cok severim ama en kalici olanlari elektronik , modelcilik ve universitedeki isim oldu sanirim. Gercekten isimi hobim gibi yaptigimdan ise gidiyormus gibi hissetmiyorum hic.
Hatirladigim sirasiyla yaklasik olarak ; Yazilim , Fotograf , Araba , Tuplu Dalis , Serbest Dalis , Surf , Motosiklet , Kayak , Modelcilik , Havalisilah , Trap , Kite , Elektronik , Uretim ( Torna , Freze , Router , Metal isleme , Ahsap isleme ) araba ve tuplu dalis haric hemen tamamina ilgim devam eder. Kizim dogduktan sonra motosiklet cikti ( o zaman enduroydu ama hala ara ara CRFX yada EXC alasim gelmiyor degil ) , dalis artik yok gibi , fotograf ekipmanlarim duruyor ama ilgim tartisilir , surf , kayak yillardir yapmadim , silahlarim durur ama en son ne zaman atis yaptim hatirlamiyorum.
Bugun devam edenler yenilerden kite , uretim kismi , elektronik , modelcilik diyebilirim. Buna paramotoru eklemek istiyorum ama simdilik yetisemiyorum. Yas cokda gecmeden istiyorum aslinda , seneye en kotu kredi cekip girecek gibiyim.