DFC kafa Test uçuşu

Ynt: DFC kafa Test uçuşu

Mesut AKIN' Alıntı:
Egzozun montajini yaptim , vallahi bekledigimden cok daha guzelmis :) karton kutusunda kadife kumas ozel kilifi vardi hos bir detay , kullaniciya kendini ozel hisettiriyor :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Daha ne olsun, süper :halay: :thumbup:

Türker Akgün' Alıntı:
Gayet yakışıklı olmuş bence üstad, güle güle kullan. :thumbup:

Teşekkür ederim Türker :) Performansıda orjinal egzozdan kötü olmazsa tadından yenmez :D :halay: :halay:

DenizSERT' Alıntı:
yakışıklı olmuş baya :) skid borusuda gözümden kaçmadı :D

Sağol Deniz :) ALign Skid pipler 11 dolar olunca ve KDS ninkiler 2 3 dolar olunca bunlardan almıştım zamanında :D

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Daha ne olsun, süper :halay: :thumbup:

Sağol Mehmet abi :)

DFC kafa Test uçuşu

yeni egzozumuz :D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Moderatör tarafında düzenlendi:
DFC kafa Test uçuşu

Teşekkür ederim Türker :) bu hafta 600 le çok eğlendik :D geçen haftada öyle taki egzoz kopana kadar :D baya baya özlemişim helimi :D nezaman buluşma tertip ediyoruz :D

DFC kafa Test uçuşu

Mesut AKIN' Alıntı:
....nezaman buluşma tertip ediyoruz :D
İki haftadır uçamadım bende. :( Birinde hanım, ötekinde hava muhalefetine takıldık. :laugh: Şöyle doya doya uçmayı bende çok istiyorum, her hafta ya nasib diyoruz ama Mesut'um inşallah bu hafta olur.

DFC kafa Test uçuşu

Mesut AKIN' Alıntı:
Ha maşallah, çok janjan olmuş üstad :thumbup:

Mesut AKIN' Alıntı:
Teşekkür ederim Türker :) bu hafta 600 le çok eğlendik :D geçen haftada öyle taki egzoz kopana kadar :D baya baya özlemişim helimi :D nezaman buluşma tertip ediyoruz :D
Heli özlenmez mi üstad, candır o can :laugh: :D 2 haftadır hafta içi hava süper, hafta sonu ise limoni oluyor :-\ Keşke yağsa da barajlar dolsa, biz sonra da uçarız diyeceğim ama o da olmuyor. Olan bizim hafta sonlarını oluyor ne yazık ki :embarras: Bakalım bu hafta nasıl olacak, gelin ata binmiş ya nasip demiş ;D

insallah hafta ici hep yagarda cumartesi pazar hava acar abi :) valla cok ozlemisim gercekten 4 5 depo uctum doyamadim :D

Mesut AKIN' Alıntı:
insallah hafta ici hep yagarda cumartesi pazar hava acar abi :) valla cok ozlemisim gercekten 4 5 depo uctum doyamadim :D

Ortak temennimizi dile getirdin üstad :thumbup: