Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gercekten aksilik konusunda rekor bir gun oldu. Hatta sonunda dedik ki burada bir yatir var galiba Aklisik detaylarini kisaca GUN SONU DEGERLENDIRME videosunda paylasmaya calistik. Ama tek tesellimiz tum aksiliklerin min duzeyde hasar ile atlatilmis olmasi
Kocaeli'ye de bu rekor buluşma yakışırdı, çok da güzel oldu İnsan sahada ne yapacağını bilemiyor, her yerde bi faaliyet, bi muhabbet, bi çalışma.. Uçuşlar bi taraftan... On numaraydı gerçekten
Kendi adıma da şimdiye kadarki en güzel uçuşumu yaptım (videosu olmayan ikinci uçuş), daha önce hiç bu kadar halfpiroyu üstüste, aralarda nefes almadan yapmamıştım. Güzel oluyormuş
Bu güzel buluşmanın gerçekleşmesinde emeği olan başta Mehmet abi olmak üzere herkese çok teşekkürler
[DETAYLAR]: 5. Geleneksel Büyük Kocaeli Buluşması // 20.03.2016
Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bu arada bu kadar kisi olmasina ragmen GUVENLIK anlaminda su ana kadar katildigim en iyi bulusmaydi
Bu konuda hassasiyet gosteren tum arkadaslara ozellikle bir kez daha tesekkur etmek isteriz
Abi işaretlemişsin haritadan, sahada da gerekli işaretlemeler vardı. Organizasyon sağlamdı, bizlere de kurallara uymak düştü Bir tek planör vakası var ama o da köpük zaten, çok acıtmazdı
[DETAYLAR]: 5. Geleneksel Büyük Kocaeli Buluşması // 20.03.2016
Arkadaşlar gerçekten çok güzel bir organizasyondu. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Sizlerle tanışmak, hoş sohbet etmek gerçekten çok keyifliydi. Bende sabah hazırlık hengamesini gösteren bi resim paylaşmak istiyorum. Resmin adı "Mehmet abi engel tanımıyor !" Mehmet abi teşekkürler, hakkını helal et.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol