[DETAYLAR]: 5. Geleneksel Büyük Kocaeli Buluşması // 20.03.2016

Yarın için hazırlıklar tamam , havada fena gözükmüyor. Yola çıkacaklar için şimdiden iyi yolculuklar dilerim :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mehmet abi Çay kahve içme imkanı olacak mı yada ısıtıcı getirsek jeneratör kaldırırmı

Sahadaki jeneratörler 850W olacak muhtemelen (jcb)... Biz iki üç kişi araziye çıktığımızda bile beklemek zorunda kalıyorduk çünkü 4 tane 5000mah bağladığımızda 1C ile şarj etsek bile 20A çekiyor ki jeneratörün de verebildiği maks 22-23A oluyor... Bir saat şarj beklemek demek oluyor 1C ile...

Fırın, ütü, kettle gibi aletler ise güç delisi aletler, onları beslemek kolay olmuyor. Çok sayıda pilot da olunca, pil şarjı bile zor. Çay için termos daha mantıklı.

Yine de bilmiyorum belki 2den fazla jeneratör olur sahada, o zaman her türlü aleti beslemeye fırsat olabilir.

Çay olayını semaver gibi ateşli bir çözüm daha güzel olmazmı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle semaver daha iyi olur.

Bu arada ben 4 kişilik piknik masası getireceğim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende geliyorum. Şimdi otobuse bindim çorludan. Model yok. Foto makina ile geliyorum bol bol foto cekerim sizlerti artik [emoji1]. Yarin sabah Fatih Cebir ve Musatafa Atabek ile beraber gelecegim Mehmet abi. Yine son dakika süpriz gelisme [emoji106]

Normalde su an burasının güneşli olması gerekirken ne yazık ki hava kapalı ve yağmurlu.

Yarın ıcın hava cok şükür hala yağışlı degil ama kapalı su an ıcın. Insallah sahaya araba ile girişte bir sıkıntı yasamayız. Her seye rağmen cok küçük miktar haric yağış olmaması tek tesellimiz.

Çay olayına gelirsek. Bu kadar kişiye semaverde çay ne kadar pratik olur, yarın en azından küçük bir deneme yaparız.

Bu arada 1 yıl sonra seni yeniden aramızda görmek guzel olacak Oguz :D

Seneye sahaya böyle bir jeneratör kurdurmak lazım. [emoji1]
[Youtube]iVMOJFuzFJc[/media]

Windguruya göre bulutlu ve yağmurlu olması gerekiyor zaten Mehmet abi, öyle görünüyordu ne zamandır..

Yarın da bulutlu ama yağmur görünmüyor. Sıkıntı olmaz bence.

Bizde haziriz bursa ekibi olarak.
Supriz olarak bi modelcidaha gelecek mehmet abi.
Halil kocan[emoji6]

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Merhaba RC kolikler yarın için güzel bir hava ve hepinize kırımsız bol ve eğlenceli uçuşlar diliyorum. :bravo:

Jeneratör olarak Rasim'in söylediği gibi, iki küçük jeneratör olacak. Sahada şarja pek bel bağlamayın. Zaten bu kadar kalabalık br buluşmada iki uçuştan fazla yapmak pek söz konusu olmayacaktır, hemen herkesin de iki takım pili vardır diye düşünüyorum. Özellikle ilk kez bu şekilde bir buluşmaya gelecek arkadaşlar için söylüyorum, beklentinizi fazla yüksek tutmayın :) Piknik ortamı gibi olmayacak, yada bütün gün rahat rahat uçulamayacak, sıra beklenecek vs vs... Çay için herkes kendini kurtaracak bir çözüm bulup kendini sağlama alsın, özellikle benim gibi su yerine çay içenler :) Amaç sohbet muhabbet, sık sık göremediklerimizle özlem gidermek, yeni arkadaşlarımızla yüz yüze tanışma imkanı bulabilmek...

Bende şarj işi olmayacağı için 3 takım getirdim , 2 takımda Erdener abinin var. Arabalar yakın olsa oradan da yapabilirdik. Emre abinin dediği gibi sürekli uçuş zaten olmaz , sohbet muhabbet yeter :)

Şarj yine de olacak Doğukan kendi ekipmanını getirenler için. Biz burdan jeneratör getireceğiz, Mehmet abilerin jeneratörü olacak. Demek istediğim, jeneretörlerin kapasitesi belli. Biz normalde üç kişilik ekibimizle bile bir uçup iki muhabbet ediyoruz, pillerin şarj olmasını bekliyoruz, yarın 35 pilot var :D

arkadaşlar kimsenin hevesini kırmak istemem ama sakaryada sağnak var :'( bu anda inş. yarın hava açar ve güzel bir buluşma olur. gerçi bizim meşhur şemsiyeleri getirecem ve adetide arttıracam 3 adet olacak. :laugh: