Hakan Ülgenalp
RcFanatik
Depron F14 Yapıyorum Sorularım Var
Tamamen katılıyorum , hobi işi aslında şahsi bir zevk gibi görünsede , tam anlamıyla sosyal bir aktivitedir.Yalnız başına hobiye girmeye çalışmak , sorunlarla karşılaşıldığında daha da zorlaşır , bunu anlıyorum , ancak bir ortamdan fikir almak , yardım istemek de ayıp değildir elbette.Lakin bunun da bir adabı vardır, sanal da olsa bu ve bu gibi ortamlar aslında kahvede oturan bir grup insan gibidir , ,insan kahveye girerken bile selam verdiğine göre ,buradaki insanların da bir selam beklemesi gayet normaldir , soruyu sor cevabı kap , hadi bana eyvallaaah demek , ya da diyormuş durumuna düşme malesef etik değildir....Neyse , çok uzattım ,umarım anlaşılır olmuştur.Heyecanlı gençleri biz zaten anlıyoruz...Mehmet Kucuksari' Alıntı:Bu aralar yeni bir moda başladı. Foruma üye olup daha selam bile vermeden hemen soru sormak
Ne yazık ki genç Serhat kardeşimiz de bu akıma uymuş :-\ Serhatcım rica etsek TANISMA bölümünde bir selam verip, kendini tanıtsan belki de sorularına daha hızlı cevap bulabilirsin
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol