Dayanıklı ama sökülebilir yapıştırıcı?

Berk Eksin

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Uçak
Başlık biraz garip, ama dediğim gibi bişeye ihtiyacım var, normalde sıcak silikon kullanıyordum. İzopropil alkol ile çok kolay sökülebiliyor ama sıcak silikon esnek ve yetersiz kalıyor başka böyle bir kimyasal ile kolayca sökebileceğim dayanıklı bir yapıştırıcı ne kullanilirim

Sıvı elektrik bandı. Bizim piyasada zor bulunuyor. Özellikle Starbrite markadan çok memnunum. Devre plaketlerinin altına sürüyorum örneğin. Korozyondan koruyor. Titreşim önlemi olarak da kullanıyorum. Gerektiğinde kolayca iz bırakmadan sökülüyor.
Bir de T7000, T8000 var. Cep telefonu ekran yapıştırıcısı. Sökülmesi bir tık daha zahmetli. Tümü sıcak silikondan iyi.
Sıcak silikonu sökmek için de WD40 kullanılabileceğini hatırlatayım.

• Beğen
Tepkiler: Berk Eksin
Sıvı elektrik bandı. Bizim piyasada zor bulunuyor. Özellikle Starbrite markadan çok memnunum. Devre plaketlerinin altına sürüyorum örneğin. Korozyondan koruyor. Titreşim önlemi olarak da kullanıyorum. Gerektiğinde kolayca iz bırakmadan sökülüyor.
Bir de T7000, T8000 var. Cep telefonu ekran yapıştırıcısı. Sökülmesi bir tık daha zahmetli. Tümü sıcak silikondan iyi.
Sıcak silikonu sökmek için de WD40 kullanılabileceğini hatırlatayım.
Önerileriniz için teşekkürler. Sıcak silikonu aseton devre temzileyici sprey tiner vb herşey söküyor