Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok güzel bir gündü, bizlere bu buluşma imkanıni sağlayan rc kolik ailesine ve emeği geçen herkese teşekkürler. Bol bol uçtum benim için kırımsız ve keyifli bir gündü, en kısa zamanda yeni bulusmalar olmasini diliyorum
Teşekkür ederiz abi. Artık bizim de asfalt pistimiz var hem de 200 mt uzunluğunda ve 8 mt genişliğinde
Müsait bir zamanda mutlaka bekleriz @Sumer Yamaner abi
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Böyle güzel bir organizasyona katılma fırsatım olduğu için gerçekten çok mutlı oldum. Benim için hem stres attıran, biraz da stres yaşatan çok eğlenceli, bilgi tecrübe ve RC dolu bir gün oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Şenliğe dair bir kaç resim de ben paylaşmak isterim. Videolar sonra gelecek
Güzel bir organizasyondu emeği geçen başta Mehmet abi ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, en güzel tarafı arkadaşlar ile tekrar bir arada olmaktı çok güzel keyifli vakit geçirdim tekrar teşekkürler.
Yine güzel ve keyifli bir organizasyonu geride bıraktık ama tadı damağınızda kaldı.
Başta Mehmet abi olmak üzere emeği geçen bütün arkadaşlarımızın eline, emeğine ve ayaklarına sağlık.Daha nice güzel buluşmalarda hep beraber olmak dileğiyle.