Değerli RCkolik üyeleri,
Öncelikle katılımınız için teşekkür ederim. Alanda yaşadığım yoğunluktan sizi ziyarete gelemedim ama Evrim ve Mehmet Beyle bu etkinlik aracılığıyla tanışmış olduk. Aklımda yanınıza uğrayıp sohbet etme fikri vardı ama inanın kayıt ve kordineden kıprayamadım. Alanın daha rahat ve sakin bölgesinde olduğunuz için uçuş sırası ile ilgili programı yayınlamaya gerek duymadım. Mehmet Beyin talepleri doğrultusunda her konuda yardımcı olmaya çalıştım. Eksikler mutlaka vardır ama biliyorsunuz ki sadece kamu desteğiyle sponsorsuz zor oluyor. Yine de iyi bir vakit geçirdiğinizi varsayıyorum. Konaklama ile ilgili problem yaşadıysanız, konaklama ile ilgilenen Zeynep Kara hanımefendi ile alakalı, bunu belirtmek isterim. Ama yine de kpnaklamaya destek olup misafirlerimizin sorun yaşamaması için uğraştım. Alan ile alakalı tavsiye ve görüşlerinizi info@golyakahavaparki.com eposta adresine yollayabilirsiniz. Bu şekilde bir dahaki etkinliklerde eksiklikleri gidermiş oluruz.
Eğer festival alanı ile ilgili fotoğraf ve video çekimi varsa tarafıma yollayabilirseniz harika olur. Bir sonraki festivalde görüşmek, çay içmek ve sohbet etmek dileğiyle...
Mehmet Mercan
Türkiye Hava Sporları Basın ve Halka İlişkiler