Gelen , gelemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Forumdan yazışıp da , yüzyüze tanışma imkanına da sahip olduğum arkadaşlar , forumdaki ortamdan bile daha güzel , daha samimi insanlardı , hepsinin ayaklarına sağlık diyorum.
Benim için işten , kıştan , günlük hayatın getirisi olan normal stresten , bir günlüğüne de olsa , çok güzel bir kaçıştı , gerçekten havası , suyu , arkadaş ortamı , ruhsal ve fiziksel kondüsyonumu yüksek oranda tazeleyen , güzel bir olaydı...Sabah 5'te evime girerken , yolculuğun vermiş olduğu yorgunluk ve rehavete rağmen , içimi sevinçle dolduran , güzel ve tatlı hatıralarımla ,mutlu mesut yuvama döndüm.
Başta beni ve kardeşim Ömer Alp'i , bir gün öncesinden gittiğimiz için , evinde konuk alan , misafir eden Mehmet Küçüksarı kardeşime , ve yine o güzel demlenmiş çayları , nefis yemekleri ile bizleri şımartan ,mahcup eden , Mehmet kardeşimin değerli eşi, biricik yengemize ne kadar teşekkür etsem azdır.
Modelimle uğraşan ,emek veren, bizlere konuksever gülücüklerle hoşgeldiniz diyen , sevgili Türker kardeşime ve biricik ailesine de hürmetlerimi , saygılarımı sunmaktan onur duyarım.
Ömer abimi de unutmadım elbette , her iki günde de bizlere eşlik ettiği için , O'na da en derin saygı ve şükran duygularımı sunmaktan onur duyarım.
Eskişehir ekibinin ayaklarına sağlık , Rasim'in köftelerine
, Emre'nin kurabiylerine , Mevlüt beyin kaymak şekerine doyamadık , sağolsunlar , varolsunlar.
İstanbul ekibine de çok teşekkür ediyorum , Tişört ve şapka işlerini üstlenen başta İsmail kardeşimiz olmak üzere , model çeşitliliğini artıran , Mordo abi , Özkan Bey , Mustafa , Sinan arkadaşlarımıza , Zafer Şahin kardeşime , Hasan Bey'e , Bursa'dan kalkıp gelen Fatih arkadaşımıza , kısacası katılan her arkadaşımıza çok teşekkür ediyor , ayaklarınıza sağlık arkadaşlar diyorum......