Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu işlere başladım başlayalı insanlar doğrudan söylemeseler de salak mısın sen demeye getiriyorlar. Kendim gibi insanların olduğu bir ortam keyif verecektir.
Arkadaşlar nerede saat kaçta hangi gün toplanıyor musunuz? Benim V922 için henüz kuyruk motoru bulunmadı. Sağ olsun forumdan Cahit KAŞ usta gönderdi kargoda şu an ama bana ulaşmadı fakat yakın bir yerlerde olursa gelmek istiyorum modelsiz de olsa
Arkadaşlar nerede saat kaçta hangi gün toplanıyor musunuz? Benim V922 için henüz kuyruk motoru bulunmadı. Sağ olsun forumdan Cahit KAŞ usta gönderdi kargoda şu an ama bana ulaşmadı fakat yakın bir yerlerde olursa gelmek istiyorum modelsiz de olsa
Ben de yeniyim bilmiyorum hiç bir yeri nerede boş arsa bulursam orada uçmaya çalışıyorum ama sanırım kimsenin niyeti yok birileri yazarsa bir yer ve saat gelirim ben oraya. Yarın saat 4'e kadar boşum.
Haftaya yapalım bari betonda uçuyorum daha doğrusu uçamıyorum, yine pal kırdım [emoji16] hakan yeşilli'nin kuyruk motoru gelince beraber yapacağız bir şeyler o da azimli bu işi bırakmayacak gibi. Her pazar ankara içi her yere gelirim ben. Yeter ki birileri istesin [emoji4]