[Davet]: Adana 2.Geleneksel Funfly ve Kebap Bulusmasi -07.08/11/15

Arkadaşlar lipo piller veya diğer kargolarınız içi:

Sürat kargo :yuppi: :yuppi: :yuppi:
Adana toptancılar şubesine gönderiyorsunuz. (peşin edemeli olarak ve şube den alınacak şekilde)

Kargoların indirimli olması için benim cari kodumu vermeniz yeterli.

Erhan YILMAZ

Cari kod:
1035890674

Mehmet abi sayfa başına edit lersen iyi olur.

Tesekkurler Erhan, emegine saglik :thumbup: Icerik ilk mesaja ilave edilmistir :)

Evet Arkadaşlar Bugün hem Kelaynak ta buluşma gerçekleştirdik. Hem de Rckolik buluşmasında Pazar günü olacak yemek için Kubilay abi ile görüştüm. Kendisi sağolsun çok yardımcı oldu bu konuda. Görevli bir kişi hem malzemeleri getirecek hemde pişirimleri kendileri yapacaklar.o yüzden yemek ile kimse uğraşmayip herkes uçuşa odaklanacak. [emoji41] [emoji41] [emoji41]

Katılımcı sayısına göre yemek sayısı belirlenecek.O yüzden buluşmaya son iki hafta kala ,kesin sayıyı bildirecem.
Yemek te Adana kebap dürüm ve yanında kola yada ayran şeklinde konuştuk.

Yemek bedeli Ortalama kişi başı 15-16 TL olacaktır .içilecek içeceğe göre fiyat belirlenecek.

Bunun dışında önerileriniz varsa paylaşabilirsiniz arkadaşlar. Her türlü öneriye Adana ekibi hazır. [emoji106]

Adana ekibi yine el birligi ile guzel bir organizasyon yapiyorlar, emeginize saglik arkadaslar :bravo: :thumbup: :RCKolik:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Adana ekibi yine el birligi ile guzel bir organizasyon yapiyorlar, emeginize saglik arkadaslar :bravo: [emoji106] :RCKolik:
Teşekkür Ederiz Mehmet abi. Böyle güzel buluşmalar sayılı oluyor. O yüzden en güzel şekilde olması için elimizden geleni yapmaya hazırız.

hocam piste giriş ücreti alınacakmıdır? :saygilar:

Batuhan GÜLDEREN' Alıntı:
hocam piste giriş ücreti alınacakmıdır? :saygilar:
Hayır. Pist modelci olan ,olmayan herkese açık bir yer.Herhangi bir giriş ücreti yok .[emoji106]

Akadaslar modelleri ucaga alirken sikinti yasaniyormu yanimiza mi aliyoruz bagaj kismina mi veriyoruz yada ayri bir korunakli bolum varmidir ucakta bilgisi olan yazabilirmi hava alanina ona gore gelelim yabanci kalmayalim.

Murat Samastı' Alıntı:
Akadaslar modelleri ucaga alirken sikinti yasaniyormu yanimiza mi aliyoruz bagaj kismina mi veriyoruz yada ayri bir korunakli bolum varmidir ucakta bilgisi olan yazabilirmi hava alanina ona gore gelelim yabanci kalmayalim.
Murat bey eğer model küçük ise kabine almanızı tavsiye ederim.Ben istanbula gittiğimde Goblin 380 çantası rahatlıkla kabine sığdı. Ama model 700 sınıfı ise yine iki parça edip kabine koyun. Çünkü sagolsunlar firlatiyorlar bagajlari. Ama yok ben bagaja verecem diyorsanız etrafına koruyucu sünger malzeme koymanızı tavsiye ederim .

Murat Samastı' Alıntı:
450'yi kutusunda kumandasıyla beraber yanına alabilirsin Murat, lipolar karadan kargoyla gidecek tabi.

Ben X3'ü o şekilde götürdüm geçen sene, siyah çantasıyla.

Türker Akgün' Alıntı:
450'yi kutusunda kumandasıyla beraber yanına alabilirsin Murat, lipolar karadan kargoyla gidecek tabi.

Ben X3'ü o şekilde götürdüm geçen sene, siyah çantasıyla.
Peki abi bizim align kutusu sigacakmi kabine eni ve boyundan dolayi

Murat Samastı' Alıntı:
Peki abi bizim align kutusu sigacakmi kabine eni ve boyundan dolayi
Bence sığacaktır Murat, X3'ün kutusu da ondan pek küçük değil, hatta epey uzun biliyorsun.

Dün pegasustan bize mesaj geldi. Uçuşumuz 06:55 yerine 07:55 e alınmış.

tamerkaymakci' Alıntı:
Dün pegasustan bize mesaj geldi. Uçuşumuz 06:55 yerine 07:55 e alınmış.
Allah allah nasıl oluyormuş öyle ?? Normalde 2 uçuş mu vardı da birleştirdiler acaba, yoksa zaman kayması mı ??

"Sarı KATIR" da normal böyle şeyler :lol: