[Davet]: 5. Geleneksel Büyük Kocaeli Buluşması // 20.03.2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lipolar havalanından geçiyormuydu :laugh:

İnşallah bende katılmaya çalışacağım , bu sefer model ile gelmeyi planlıyorum. Bir kaç gün içinde netleşir :)

Zafer SAHIN' Alıntı:
Bende şimdiden rezervasyonumu yaptırayım...

CENK EŞSİZ' Alıntı:
bende önemli bir aksilik olmazsa katılacağım.

Doğukan Ocak' Alıntı:
Lipolar havalanından geçiyormuydu :laugh:

İnşallah bende katılmaya çalışacağım , bu sefer model ile gelmeyi planlıyorum. Bir kaç gün içinde netleşir :)

Günün güzel 3 haberini üst üste aldık :bravo: :halay:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Eğer iş veya özel hayatımla alakalı bir engel çıkmaz ise , ben 2 kişi gelmeyi düşünüyorum...Biri ben , biri yeğenim Ahmet...Yasakların çıktığı şu günlerde, böyle bir etkinlik bir daha olur mu olmaz mı , düşünmeden ,beklemeden mutlaka katılmam gerek... Daha tişörtümü bile giyemedim...:thumbup:

Iste bu en guzel haberlerden birisi oldu :thumbup:

süper bir buluşma olacağı kesin :thumbup:
ben de aranızda olmayı çok istiyorum fakat, eşimin üniversitede formasyon eğitimi var, pazar günleri Kerem Efendi'ye ben bakıyorum.
keşke bir fırsat yakalasam da kaçabilsem :laugh:

buluşma varsa biz orda oluruz inş erdeniz modeli kırmaktan bıkmadı ben toplamaktan geçen ben bilecikte müşterilere gittim bizim adam aradı baba ben 450 yi uçura bilirmiyim dedi iyi olum uçur dedik 1 saat sonra aradı beni kıvranıyo a baba işte eee şey 450 düştü ben :eek: neyse gene toplama işi babaya düşü bakalım modelin maidenini yaparız artık.

Mart ikramiyesini Kocaelindemi yesek ne kaşınıyorum ama gelemem 4 gün gidiyor. adam akıllı orada olmak için. uçakta sabihaya 70 lira malatyadan 70+60 130 liraya gidip gelirim ama gün fazla ahhh ahhhh

Cem
Fatih abi
Bende geliyoruz[emoji39]

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabiha Gökçen tarafında araç kiralamada yardımcı olabilecek kimse var mı abilerim? :)

EDIT: Kız arkadaşımıda getirsem sıkılır mı diye düşünüyorum , eşiyle ya da kız arkadaşıyla gelecek varmı ayıptır sorması :embarras:

izmirden rahat ulaşım yapabilirsem bende katılayım :RCKolik:

DenizSERT' Alıntı:
izmirden rahat ulaşım yapabilirsem bende katılayım :RCKolik:
Oo izmir minimim 5 bucuk saat[emoji18]

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sizlere iyi eglenceler. Foto ve videolarla yetinecegiz busefer :)

Sayı 30a yaklaştı, kocaeli buluşmaları için bir rekora doğru gidiyor :laugh:

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Mart ikramiyesini Kocaelindemi yesek ne kaşınıyorum ama gelemem 4 gün gidiyor. adam akıllı orada olmak için. uçakta sabihaya 70 lira malatyadan 70+60 130 liraya gidip gelirim ama gün fazla ahhh ahhhh
Çok güzel olurdu Mustafa :-\ Neyse üzülme baharda yaparız bir ADANA daha. Orada buluşuruz artık ;)

Doğukan Ocak' Alıntı:
Sabiha Gökçen tarafında araç kiralamada yardımcı olabilecek kimse var mı abilerim? :)

EDIT: Kız arkadaşımıda getirsem sıkılır mı diye düşünüyorum , eşiyle ya da kız arkadaşıyla gelecek varmı ayıptır sorması :embarras:
Valla saha şartları hanımlar için sıkıcı olunca, gelen olmuyor ne yazık ki ??

Doğukan Ocak' Alıntı:

Doğukan benim hanımı ve çocuklarıda getiricem. Kız arkadaşın sıkılmaz merak etme. :thumbup:

ismail ŞENCAN' Alıntı:
Doğukan benim hanımı ve çocuklarıda getiricem. Kız arkadaşın sıkılmaz merak etme. :thumbup:

Tamamdır İsmail abi şartlar el verirse o da gelir o zaman :thumbup:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...